Ce planuri are Cleopatra Stratan, la vârsta de 16 ani: „Nu mă gândesc la băieți”

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
26/01/2019, 17:41
Ce planuri are Cleopatra Stratan, la vârsta de 16 ani: „Nu mă gândesc la băieți”
Cleopatra Stratan își dezvăluie planurile!

Fiica lui Pavel Stratan a ajuns la 16 ani. Adorabila fetiță care cucerea inimile românilor cu ani în urmă, mărturisind lumii întregi  „povestea de dragoste” cu al său „Ghiță”, este acum o frumoasă adolescentă care a revenit de curând pe piața muzicală, noile ei piese devenind într-un timp foarte scurt hituri.

Cu toate că nu duce lipsă de admiratori, Cleopatra se pare că nu a reușit nici până în momentul de față să-l uite pe Ghiță. Tânăra cântăreață mărturisește că pentru moment nu se gândește la iubiți și nu-și dorește să aibă parte de povești de dragoste în următoarea perioadă. „Nu am simțit dezavantaje că sunt cunoscută. Nu mă gândesc la băieți, am multe planuri de viitor în minte și sunt foarte ocupată cu lansările, școala, muzica. Nu simt că e acum momentul. Toate la timpul lor. Școala este pe primul loc. Sunt la liceu acum, clasa a X-a, așa e în Moldova.”, a declarat Cleopatra Stratan într-o emisiune televizată.

Ce transformare! Cleopatra Stratan, îi spune „Adio” lui „Ghiță”

Cleopatra Stratan, fetița gingașă care cu ani în urmă suspina după al său „Ghiță”, s-a transformat într-o frumoasă adolescentă și pare a lăsa în urmă vechea iubire din copilărie. Fiica lui Pavel Stratan a lansat recent un single numit sugestiv „Adio”, piesă care ne vorbește despre o poveste de dragoste ajunsă la final. Videoclipul acestui cântec a făcut senzație în rândul fanilor, înregistrând un număr record de vizualizări pe Youtube, 200 de mii. De altfel, revenirea Cleopatrei Stratan în prim-planul pieței muzical marchează o nouă ipostază a cântăreței. Fetița de altădată adoptă acum un stil mult mai îndrăzneț, pe alocuri chiar provocator. Recent, tânăra artistă a participat la un eveniment monden, prilej cu care a optat pentru o ținută surprinzătoare, purtând o pereche de pantaloni negri și top de culoare albastră, cu care a asortat o bluză transparentă.

Cleopatra Stratan, despre palnurile pe care le are la cei 16 ani!
Cleopatra Stratan, despre palnurile pe care le are la cei 16 ani!

Cleopatra mărturisește că, deși are doar 16 ani, încearcă să-și definească propriul stil vestimentar, iar tatăl său nu are nimic împotrivă. „Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult. l are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×