Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă! Ce apariție pentru puștoaica de 16 ani! FOTO

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
16/01/2019, 11:56
Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă! Ce apariție pentru puștoaica de 16 ani! FOTO GALERIE FOTO
Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă. Artista a avut o apariție senzațională

Tânăra artistă, în vârstă de 16 ani, și-a surprins fanii din nou! Cleopatra Stratan a scors o nouă piesă, numită „Adio”, iar videoclipul acesteia a strâns deja peste 200 de mii de vizualizări pe Youtube. Piesa este despre o poveste de dragoste ajunsă la sfârșit. Micuța de peste Prut, căci așa a rămas în mintea tuturor românilor,a spart top-urile muzica de la reîntoarcerea sa în lumina reflectoarelor.

De altfel, și stilul vedetei este unul diferit, acum abordând și ținute provocatoare, care lasă mai multă piele la vedere. O apariție de acest gen a avut la petrecerea ”Viva Influencers Party”, când a îmbrăcat o pereche de pantaloni negri, un top de culoare albastră, peste care a asortat o bluză transparentă. Însă, potrivit spuselor ei, nu tot timpul se bazează pe specialiștii în modă. De altfel, nici nu ar fi cazul, căci abia acum începe să-și aleagă un stil propriu, având doar 16 ani.

Cleopatra Stratan, niouă piesă! Puștoaica a avut o apariție senzațională

Artista a declarat că își alege singură hainele pentru evenimente, iar orice ar purta, tatăl său nu va fi împotrivă. ”Optez pentru stilul clasic și natural, asta ă caracterizează. Tatăl meu nu este gelos, nu este supărat deloc pe mine pentru cum mă îmbrac, chiar mă susține foarte mult.

Cleopatra Stratan a lansat o nouă piesă! Ce apariție pentru puștoaica de 16 ani! FOTO
videoclipul piesei a strâns deja peste 200 de mii de vizualizări pe Youtube

El are tot timpul încredere în mine că pot să iau singură deciziile corecte, mai ales când vine vorba despre vestimentație. Este tare mândru de fiecare etapă a creșterii mele, întotdeauna a fost, iar eu mă bucur foarte mult de lucrul acesta”, a declarat cântăreața, pentru revista Click.

Despre acest subiect a vorbit, acum o vreme, și tatăl său. Pavel Stratan a spus că nu i se pare nimic în nereglă la felul în care fata sa. ”Încă este devreme să o las singură, nu are 18 ani și să-i mai fiu prin preajmă. Știu că nu contează dacă are 17-18, 19 ani, dacă e copilul e rău, poate și la 19 ani să facă prostii. Dar Cleopatra cred că niciodată nu o să facă, o să fie fetiță la locul ei, cum și este, modestă și cuminte”, a declarat Pavel Stratan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×