Ioana Ginghină vrea o relație, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Îmi doresc să vină prinţul meu”

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
13/06/2019, 11:42
Ioana Ginghină vrea o relație, după divorțul de Alexandru Papadopol: „Îmi doresc să vină prinţul meu”
Ioana Ginghină spune că vrea o nouă relație. Sursa foto: Spynews

Ioana Ginghină își revine după divorțul de Alexandru Papadopol, iar acum actrița din „Numai iubirea” spune că își așteaptă prințul. Vedeta spune că vrea o nouă relație și că deja Papadopol este de domeniul trecutului. Ginghină a spus că și-a păstrat naivitatea și că ea crede în continuare în poveștile de iubire cu prinți și prințese, iar viața ei vrea să fie un astfel de basm.

Ioana Ginghină e sigură că va veni ceva frumos în viața ei

Ioana a declarat pentru ziarul Click! că niciodată nu a făcut din anumite etape dificile ale vieții o tragedie, prin urmare a trecut natural și și-a asumat despărțirea de omul cu care a împărțit 12 ani din viață. Actrița a mărturisit că era la fel și în perioada în care era soția lui Papi, iar unele evenimente din viață au întărit-o.

Cel mai dur episod a fost cel al pierderii sarcinii, iar acum acel eveniment este văzut dintr-o altă lumină de către actriță. Vedeta crede cu tărie că va veni ceva bun pentru ea, deoarece până acum viața i-a adus mereu lucruri bune, mai ales când credea că nu mai e loc de speranță. Ioana se concentrează acum pe creșterea fetiței ei, Ruxandra, cu care se pregătea pentru banchetul acesteia, absolventă de clasa a IV-a.

Ginghină și Papadopol au o fetiță de clasa a IV-a. Sursa foto: Instagram

„O să vină și prințul pe cal alb”

„Nu ştiu dacă acum sunt pregătită să mă reîndrăgostesc neapărat, dar să ştii că îmi doresc să vină prinţul meu pe cal alb. Eu întotdeauna am fost aşa…. Dacă mi-ai cunoaşte familia ai vedea că avem o naivitate care ne curge prin sânge. Şi niciodată nu am luat lucrurile foarte în tragic.

Poate a fost un avantaj… şi când am pierdut sarcina, acum ceva timp, când eram cu Alexandru eram la fel. Totdeauna trebuie să vină ceva bun, o fericire după o perioadă proastă. Şi probabil o să vină şi prinţul pe cal alb şi vom trăi fericiţi până la adânci bătrâneţi”, a spus Ginghină pentru Click.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×