Ioana Ginghină, noi declarații despre divorțul de Alexandru Papadopol. Ce se întâmplă cu fiica lor

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
11/06/2019, 14:22
Ioana Ginghină, noi declarații despre divorțul de Alexandru Papadopol. Ce se întâmplă cu fiica lor GALERIE FOTO
Ioana Ginghină a vorbit despre divorțul de Alexandru Papadopol și ce se va întâmpla cu fiica lor, Ruxi Sursa foto: click.ro

Actrița, Ioana Ginghină (41 de ani) a dezvăluit că vara aceasta urmează să divorțeze de cel care i-a fost alături 12 ani, actorul Alexandru Papadopol (44 de ani). Cuplul are o fetiță de 10 ani, Ruxandra. Actrița a ținut să facă noi declarații în privința despărțirii de Papadopol și a adăugat că s-a săturat să ”joace teatru mai ceva ca în seriale”.

Actrița, Ioana Ginghină, doi declarații despre divorțul de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghină a recunoscut că nu mai formează un cuplu cu actorul Alexandru Papadopol și că acesta chiar s-a mutat în urmă cu câteva luni. Totodată, actrița a recunoscut că, a obosit să joace teatru că are o căsnicie perfectă când acesta se destramă și fiica lor, Ruxandra este cea care îi dă putere, dar și prietenii apropiați.

Prietenii au venit și m-au ajutat însă au și ei problemele lor, unde mai pui că sunt subiectivi, toată lumea într-un fel se gândește la ce ai putea face să «salvezi» anumite situații, nu la faptul că eu mă prăbușesc, că mă doare la propriu și joc teatru mai ceva ca în seriale, ca să arăt copilului meu, dar și societății că totul va fi bine, că totul este în regulă cu mine…Însă nu este ușor, mai ales când ești 24 din 24 alături de un suflet care se agață cu disperare de tine, că tot ce are stabil în acest moment ești tu, mama, deci trebuie să-i arați că viața merge înainte, că fericirea vine din lucrurile mici, că ne bucurăm că suntem sănătoși și că avem tot ceea ce ne trebuie, texte clasice aș putea spune, dar care pot fi luate ca reper în anumite situații. Și da, ea , Ruxi, această fetița de 10 ani este o minune, care mă ajută foarte mult că este acolo lângă mine și nu mă lasă să mă prăbușesc“, a declarat Ioana Ginghină.

Actrița teatrului Național Ion Creangă este puternică pentru fiica sa, Ruxi (10 ani) și așteaptă ca micuța să ia vacanță ca să rezolve problemele care au fost la destrămarea mariajului, adică urmează să divorțeze vara aceasta. „Intenţia mea e să fac un comunicat de comun acord cu Alexandru în care să spunem exact cum stau lucrurile şi să se liniştească un pic apele. Am stat 12 ani împreună, suntem ca un brand. Până la urmă asta e“, a spus actrița pentru Click!.

Actrița a dat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu Alexandru Papadopol în postările de pe Facebook
Actrița, Ioana Ginghină a dat cărțile pe față. Va divorța vara aceasta când fiica sa, Ruxi va fi în vacanță
Sursa foto: facebook.com

Ioana Ginghină încearcă să aibă o atitudine pozitivă față de divorțul de Alexandru Papadopol

Actrița, Ioana Ginghniă merge la psiholog și încearcă să treacă cu bine peste divorțul de Alexandru Papadopol cu care a format un cuplu timp de 12 ani. Cei doi au o fetiță Ruxandra, 10 ani. „Mi-a luat mult până să accept acest lucru, că da, am nevoie de ajutor, că încercările la care mă pune viața, sunt deja prea grele pentru mine și am decis să strig. De când? Chiar de ziua mea, anul trecut, în septembrie, mi-am făcut cadou o vizită la psiholog…”, a scris aceasta pe pagina personală de Facebook în urmă cu câteva ore.

Directoarea ”MiniArtShow” va pleca în această vară în vacanță în Grecia și în Sri Lanka împreună cu fiica. Aceasta vrea să se relaxexe și să se gândească mai mult la propria persoană. „Întoteauna m-am ocupat de mine şi probabil că şi asta contează. Îmi place să mă răsfăţ şi la mine nu e săptămână să nu fac masaj, măcar un tratament corporal sau facial.”, a declarat actrița.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×