Ioana Ginghină, un nou anunț după despărțirea de Alexandru Papadopol: “Sper să citească și el”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
01/06/2019, 14:14
Ioana Ginghină, un nou anunț după despărțirea de Alexandru Papadopol: “Sper să citească și el”
Ioana Ginghină și Alexandru Papadoppl s-au despărțit. Sursa foto:click.ro

În urmă cu câteva zile, vestea despărțirii unuia dintre cele mai solide cupluri din lumea showbiz-ului românesc a luat prin surprindere pe toată lumea. Este vorba despre Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol, cei doi actori care au făcut pereche în numeroase producții TV, bucurându-se de succes în rândul fanilor. De altfel, dragostea lor a prins rădăcini chiar pe platourile de filmare.

Ce spune Ioana Ginghină, după despărțirea de Alexandru Papadopol

Șocați de această separare fulgerătoare, după mai bine de 12 ani de mariaj, fanii au luat cu asalt paginile de socializare ale Ioanei Ginghină, pe care au bombardat-o cu mesaje, în speranța că astfel se va produce o împăcare mult-așteptată. Reacția tranșantă a îndrăgitei actrițe le taie însă elanul celor care își doreau să îi vadă din nou împreună.

Nu sunt singură în relație, din păcate suntem doi și când unul nu mai vrea ceva, celălalt nu mai are ce face decât să îi dea drumul” , a transmis Ioana Ginghină, prin intermediul contului personal de Instagram.

Ioana Ginghină, după despărțirea de Alexandru Papadopol. Sursa foto:click.ro
Ioana Ginghină, după despărțirea de Alexandru Papadopol. Sursa foto:click.ro

Fanii continuă să spere într-o împăcare

Cu toate acestea, admiratorii unuia dintre cele mai iubite cupluri de actori de pe micul ecran nu renunță la ideea de a-și vedea favoriții din nou împreună, mai ales că pe cei doi îi unește și un copil. Din mariajul care durează de mai bine de 12 ani, a rezultat o fetiță pe nume Ruxi.

Îmi pare rău că divorțați, dar ceva mai bun nu găsiți, iar copilul va fi afectat. Băgați-vă mințile în cap amândoi!” , i-a scris un fan Ioanei Ginghină, pe respectiva rețea de socializare, iar replica îndrăgitei actrițe nu a întârziat să apară. „Bine zis, sper să citească și el” , a transmis aceasta, apreciind totodată comentariul.

Reamintim că Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au decis să pună capăt relației, după mai bine de 12 ani, timp în care au dat impresia unuia dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Se pare că au trecut deja cel puțin patru luni de când actorii nu mai locuiesc împreună. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×