Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol: “Amândoi vrem să se termine”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
15/10/2019, 12:58
Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol: “Amândoi vrem să se termine” GALERIE FOTO
Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol. Srsa foto: b1.ro

Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol! Cei doi au divorțat la notar, pe cale amiabilă, iar acum actrița vrea să dea totul uitării. Pentru acest lucru s-a decis să se mute și din casa unde a locuit și s-aiubit cu fostul ei soș. Alexandru Papadopol.

Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol

Anul 2019 a fost unul foarte greu pentru Ioana Ginghină. A fost nevoită să recunoască public faptul că între ea și soțul ei nu mai este nimic, mai mult, a vorbit și despre violențele prin care a fost nevoită să treacă. În plus, actrița spune că a fost și umilită public de fostul soț, după ce acesta s-a afișat cu noua sa cucerire, în fapt o fostă pretenă de familie, tot actriță, Adriana Titieni, care și-a părăsit și ea soțul, pe actorul Adrian Titieni.

“Îmi doresc să mă mut, vreau să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să mă mut în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt. Nu există o persoană nouă în viaţa mea. Viaţa mea nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie- Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, a mărturisit Ioana Ginghină pentru Antena Stars.

Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol
Ioana Ginghină se mută din locuința pe care a împărțit-o cu Alexandru Papadopol. Sursa foto: stirescu.ro

Ioana Ginghină s-ar mărita și a treia oară

Ioana Ginghină spune că nu este nimeni în viața ei și nici nu își dorește să fie cineva, cel puțin pentru acest moment. În ciuda faptului că a trecut prin două căsnicii eșuate, Ioana Ginghină nu exclude posibilitatea de a-și pune pirostriile pentru a treia oară.

„Da, așa e, divorțul a fost intens, m-a zdruncinat rău și am trecut prin umilințe greu de imaginat, dar cum pot arata că mi-am învățat lecția, decât printr-o altă căsătorie? Chiar dacă am eșuat de două ori nu înseamnă că nu voi reuși a treia oară. Poate că atunci voi întâlni marea dragoste și atunci va fi până la adânci bătrâneți. În primul rând că altfel te căsătorești la 20, altfel la 30 și altfel la 40 de ani” a scris Ioana Ginghină pe blogul său personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×