Ilie Năstase s-ar fi despărțit de Ioana Simion: “Nu mai vrea să pună piciorul în casa lui”

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/10/2019, 21:29
Ilie Năstase s-ar fi despărțit de Ioana Simion: “Nu mai vrea să pună piciorul în casa lui”
Ilie Năstase, părăsit de iubită. Sursa foto: viva.ro

S-a rupt lanțul de iubire dintre Ilie Năstase și Ioana Simion. După ce nunta care trebuia să aibă loc vara trecută a fost reprogramată pentru o dată rămasă în continuare incertă, se pare că focoasa brunetă și-ar fi făcut bagajele și ar fi părăsit locuința fostului mare jucător de tenis, preferând să se mute cu chirie într-un apartament din Pipera.

Ioana Simion l-ar fi părăsit pe Ilie Năstase

Despărțirea fulgerătoare i-a luat prin surprindere pe apropiații cuplului, deși în ultimele zile, între cei doi au existat o serie de tensiuni. Mai precis, Ioana a făcut o serie de afirmații contradictorii la adresa bărbatului alături de care a trăit până de curând o frumoasă poveste de dragoste, dând de înțeles că toate lucrurile de preț pe care le deține, fie că vorbim de genți sau bijuterii, i-ar fi fost dăruite de fostul soț și nicidecum de „Nasty”, cum s-a presupus inițial.

Deși părea o divergență de moment, iată că lucrurile sunt mult mai serioase, după cum dezvăluie surse apropiate cuplului, citate de click.ro, bruneta l-a părăsit pe fostul lider mondial ATP, luând decizia de a închiria un apartament în zona Pipera.

Ioana Simion s-a mutat din locuința lui Ilie Năstase. Sursa foto: viva.ro
Ioana Simion s-a mutat din locuința lui Ilie Năstase. Sursa foto: viva.ro

Apropiații au dezvăluit că Ioana Simion s-a mutat cu chirie

Nu a cumpărat, locuieşte cu chirie, dar cine ştie pe viitor. De vreo două săptămâni stă acolo. Săptămâna trecută a adus mobila, o tot vedem cu haine. Da, a venit şi domnul Năstase pe aici. Înainte de a se căsători civil în aprilie, Ioana i-a propus lui Ilie să locuiască într-o altă casă. Nu se simţea deloc bine în casa din Primăverii. Deşi e o casă superbă, mobilată foarte frumos, din păcate ea nu îşi găsea locul acolo.  Ilie a fost de acord, doar că pe parcurs el nu a mai vrut, a uitat de această discuţie a lor, iar Ioana a decis că e mai bine să plece din casa respectivă.

Ea şi-a închiriat un apartament şi stă acolo de fiecare dată când vin în Bucureşti. Ilie vine şi el acolo, petrec timpul împreună şi probabil va merge să locuiască în permanenţă cu ea. Cert este că Ioana nu vrea să mai pună piciorul în casa respectivă. Are motivele ei”, au declarat apropiați ai cuplului pentru sursa citată.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×