Ioana Ginghină nu mai are voie să îi folosească numele lui Papadopol. Fostul soț ar fi amenințat-o cu judecata

Dan Suta   
în Stiri mondene
30/09/2019, 09:45
Ioana Ginghină nu mai are voie să îi folosească numele lui Papadopol. Fostul soț ar fi amenințat-o cu judecata
Ioana Ginghină nu mai are voie să folosească numele Papadopol în interviuri. Sursa foto: adevărul.ro

Ioana Ginghină a primit interdicție de la fostul soț, Alexandru Papadopol, de a nu-i mai folosi numele în public. Actrița nu mai are voie să facă referire la fostul soț, cu care are o fată pe nume Ruxandra. Deși cei doi au împărțit aceeași casă și același pat mulți ani de zile, Papi s-a săturat ca numele său să fie folosit în orice interviu pe care îl acordă Ioana.

Ioana Ginghină, interzis să mai scoată pe gură numele Papadopol

Acesta i-ar fi interzis să mai vorbească despre el în interviuri sau la evenimente publice unde apare și câte o cameră de luat vederi pentru că nu mai vrea să fie asociat cu ea, scrie click.ro. Cei doi s-au despărțit în relații amiabile în urmă cu câteva luni, sau cel puțin așa au lăsat de înțeles amândoi.

Ioana mai păstrează verigheta primită de la fostul ei bărbat, chiar dacă nu o mai poartă. Este printre puținele amintiri care o mai leagă pe Ioana Ginghină de Papadopol. „Nu o mai port, normal, dar o țin ca amintire. Doar nu o s-o topesc acum. Cred că mai am și verigheta de la prima căsătorie, o să fac colecție de verighete!”, a declarat Ioana pentru ziarul Click.

ioana ginghină papadopol la roma, italia
Actrița a fost recent în Roma, unde și-a sărbătorit ziua de naștere. Sursa foto: Instagram Ioana Ginghină

Actrița a petrecut recent în Roma, fără fiica ei

Recent, Ioana a vrut să se rupă de tot și a fugit la Roma, unde și-a petrecut ziua de naștere cu o prietenă. În timp ce ea se distra în capitala Italiei, Ruxandra a stat cu tatăl ei. „Am făcut 43 de ani și am vrut să petrec singură cu o prietenă. M-am plimbat toată ziua prin Roma, am primit un colier de la prietena mea”, a mai spus Ioana Ginghină, fosta nevastă a lui Alex Papadopol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×