Ioana Ginghină a făcut primele declarații după divorț. Ce pensie alimentară va plăti Alexandru Papadopol

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
20/06/2019, 13:49
Ioana Ginghină a făcut primele declarații după divorț. Ce pensie alimentară va plăti Alexandru Papadopol
Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au divorțat, după 12 ani de căsnicie

Ioana Ginghină a oferit prima reacție, după divorțul de Alexandru Papadopol. Unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de actori ai televiziunii românești s-a separat, în mod oficial, miercuri, 19 iunie, la un cabinet notarial. Procedura a decurs într-un mod discret și cât se poate de amiabil, cei doi împărțindu-și atât bunurile, cât și custodia Ruxandrei, fetița pe care o au împreună.

Ce spune Oana Ginghină despre divorțul

La scurt timp după finalizarea divorțului, Ioana Ginghină s-a declarat mulțumită că lucrurile au decurs într-o manieră „civilizată”, dezvăluind totodată un amănunt cel puțin interesant. Cunoscuta actriță a preferat să nu păstreze numele celui care i-a fost partener de viață timp de mai bine de 12 ani.

Am fost astăzi la notar și am divorțat de comun acord. Toate discuțiile au fost civilizate. Am stabilit custodia comună a Ruxandrei. Într-adevăr, a durat două ore sa discutăm programul de vizitare a fiicei noastre și toate celelalte condiții ale custodiei. Unde va petrece Ruxi Crăciunul, Paștele și vacanțele. În privința pensiei alimentare, am stabilit o sumă generoasă. Tatăl ei o va sprijini și de acum încolo foarte mult. Nu am putut face partajul bunurilor comune tot în cadrul acestei întâlniri, întrucât nu avem finalizate toate actele pentru casa pe care am construit-o împreună, printre care și intabularea. Din discuții, partea lui din proprietate îi va rămâne Ruxandrei. Urmează să ne întâlnim sa rezolvăm cu actele și apoi vom rezolva partajul bunurilor comune tot la notar. Sunt fericită că am rezolvat totul în mod civilizat, la notar, și sunt sigură că vom rămâne într-o relație amiabilă, iar timpul va rezolva toate problemele. Nu am păstrat numele Papadopol, ci am revenit le cel de dinainte de căsătorie – Ginghină , a dezvăluit Ioana Ginghină, într-un interviu acordat pentru click.ro

Ce spune Ioana Ginghină, după divorțul de soțul său. Sursa foto:Unica.ro
Ce spune Ioana Ginghină, după divorțul de soțul său. Sursa foto:Unica.ro

Fanii continuă să spere într-o împăcare

Conform procedurii în astfel de cazuri, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol mai au la dispoziție un termen de 30 de zile pentru a se răzgândi, însă, judecând după reacțiile vehemente ale îndrăgitei actrițe, care s-a arătat extrem de dezamăgită de comportamentul partenerului de viață, împăcarea pare un vis mult prea îndepărtat.

Cu toate acestea, admiratorii cuplului care a cucerit telespectatorii în telenovelele difuzate la începutul anilor 2000, continuă să spere în salvarea căsniciei, mai ales că cei doi au reprezentat vreme de 12 ani, una dintre cele mai solide perechi din showbiz-ul românesc, având împreună și o fetiță superbă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×