Ioana Filimon s-a întors în țară și se teme pentru viața ei. Ce s-a întâmplat în Turcia

Daniel Scripcaru    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 16:27
Ioana Filimon s-a întors în țară și se teme pentru viața ei. Ce s-a întâmplat în Turcia GALERIE FOTO
Ioana Filimon s-a întors în țară

Frumoasa Ioana Filimon s-a întors în țară, dar se teme pentru viața ei! Se pare că iubitul ei turc are probleme cu legea și trebuie să meargă la închisoare. Miliardarul o bombardează acum pe fosta Miss România cu mesaje și apeluri, potrivit spynews.ro.

Ioana Filimon a scăpat din coșmarul din Turcia și s-a întors acasă, în sânul familiei sale

Ioana Filimon a scăpat din coșmarul din Turcia, unde a fost dusă de iubitul ei, un miliardar turc. Totul a început în urmă cu o lună când frumoasa brunetă nu a mai dat niciun semn de viață. Părinții săi s-au speriat teribil și au sunat la Ambasada României din Turcia, care a luat legătura cu poliția turcă.

Vedeta s-a certat cu miliardarul turc, însă acesta nu a lăsat-o să plece acasă. Acum, Ioana Filimon s-a întors acasă, dar coșmarul său doar s-a amelirat, deoarece este stresată la maximum de mesajele primite de fostul său iubit.

Ioana Filimon s-a întors în țară
Ioana Filimon s-a întors în țară

Iubitul miliardar al Ioanei Filimon o bombardează zilnic cu mesaje și apeluri

Pentru Spynews.ro, surse din apropierea Ioanei Filimon au de​zvăluit că vedeta se teme pentru viața ei și că declarațiile turcului nu reflectă adevărul, ci au scopul de a-i face rău, iar dovada ar fi atât implicarea Ambasadei, cât și dorința vedetei de a sta departe până și de social media!

Potrivit sursei citate, Ioana Filimon îi mai răspunde la apeluri și mesaje miliardarului doar pentru că au rămas câteva probleme nerezolvate. Mai mult, Ioana Filimon i-ar fi făcut reproșuri turcului, dar nu pentru că ar fi o iubită geloasă, ci pentru că este, mai ales în aceste momente, o femeie rănită.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×