Maria Ciobanu s-a reîntors în România. Care este scopul vizitei cântăreței de muzică populară

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 13:45
Maria Ciobanu s-a reîntors în România. Care este scopul vizitei cântăreței de muzică populară
Maria Ciobanu revine în România. Sursa foto: libertatea.ro

Maria Ciobanu s-a reîntors în România pentru a-și celebra ziua de naștere. Ciocârlia muzicii populare va împlini 82 de ani pe 3 septembrie 2019 și, anul acesta, s-a gândit să petreacă alături de familie și prieteni. Ciobanu s-a retras din muzică în urmă cu doi ani și s-a stabilit în Statele Unite ale Americii, acolo unde își trăiește liniștită bătrânețea.

Maria Ciobanu, în țară pentru un festival organizat de Ionuț Dolănescu

Chiar dacă s-a adaptat cu bine pe meleagurile americane, artista nu poate uita locul unde s-a format, țara în care mai bine de 60 de ani a cunoscut succesul. Vedeta a ignorat sfaturile doctorilor, și anume să nu călătorească cu avionul din cauza problemelor cardio-respiratorii pe care le are, și a făcut acest sacrificiu pentru a fi aproape de cei dragi, scrie libertatea.ro.

Artista a suferit un accident vascular recent și a stat spitalizată în Los Angeles. Scopul principal, pe lângă aniversarea sa, este premierea câștigătorilor Festivalului Național Ion Dolănescu, concurs muzical care se desfășoară la Târgoviște în perioada 20-22 septembrie. Evenimentul este organizat de fiul ei, Ionuț Dolănescu.

maria ciobanu
Cântăreața este stabilită de ceva vreme în Statele Unite ale Americii. Sursa foto: antena3.ro

Ciobanu: „Mă împart între țară și străinătate”

„Acolo, viaţa este frumoasă, dar publicul e cam americanizat, le place Lie, lie ciocârlie. O să mai stau şi acolo, mai vin şi în ţară, la prieteni, nu pot renunţa la viaţa din România. Mă împart între ţară şi străinătate”, a declarat Maria Ciobanu în urmă cu ceva timp, scrie adevărul.ro.

Marea dorință a cântăreței este ca nepoții să îi calce pe urme, să se realizeze și ei: „Să mă ţină Dumnezeu sănătoasă. Am şase nepoţi, comori de copii buni şi frumoşi, cu drag mă ocup de educaţia lor şi m-aş bucura peste ani să-i iubească publicul“.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×