Ionuţ Dolănescu a rămas fără permis! Ce regulă de circulaţie a încălcat fiul Mariei Ciobanu

Bogdan Solomon    Catalin Nae   
în Stiri mondene
07/08/2019, 13:26
Ionuţ Dolănescu a rămas fără permis! Ce regulă de circulaţie a încălcat fiul Mariei Ciobanu
Ionuț Dolănescu a rămas fără permis de conducere, după ce a condus cu o viteză mult prea mare. Sursa foto: wowbiz.ro

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți soliști de muzică populară din țara noastră a rămas fără permis de conducere. Este vorba despre Ionuț Dolănescu, fiul fostului mare interpret de folclor Ion Dolănescu, devenit la rândul său un cântăreț de seamă al scenei românești, a fost reperat recent de radarul polițiștilor de la Rutieră, circulând pe o autostradă din Vaslui, cu o viteză mult peste limita admisă de lege.

Ionuț Dolănescu a călcat prea tare pedala de accelerație

Această „ispravă” l-a costat destul de scump pe carismaticul artist, întrucât nu va mai putea circula pe drumurile publice timp de 90 de zile, perioadă în care va avea carnetul ssupendat. Mai mult decât atât, pentru că a rulat cu o viteză de peste 125 de kilometri la oră pe o șosea situată la ieșirea din Vaslui, în direcția Muntenii de Jos, Ionuț Dolănescu s-a ales și cu o amendă usturătoare, fiind nevoit să scoată din buzunar 1.300 de lei.

Un amănunt interesant este faptul că autoturismul său marca Mercedes Benz a fost înmatriculat în Florida, Statele Unite ale Americii, permisul de conducere fiind de asemenea emis de autoritățile de peste Ocean.

Ionuț Dolănescu a călcat prea tare pedala de accelerație și a rămas fără permis. Sursa foto: spynews.ro
Ionuț Dolănescu a călcat prea tare pedala de accelerație și a rămas fără permis. Sursa foto: spynews.ro

Cum și-a justificat Ionuț Dolănescu acest gest

Tras pe dreapta și luat la întrebări de polițiști, Ionuț Dolănescu le-a declarat oamenilor legii că se grăbea să ajungă la București, pentru a lua parte la un spectacol. Din dorința de a ajunge cât mai repede în Capitală pentru a încânta cu melodiile sale, îndrăgitul interpret de muzică populară a apăsat prea tare pedala de accelerație.

Agenții de la Rutieră nu au părut, însă, prea convinși de mărturia fiului marilor soliști de folclor, Ion Dolănescu și Maria Ciobanu, astfel că au aplicat pedeapsa drastică impusă de lege: reținerea permisului pentru un termen de 90 de zile, plus o amendă contravențională.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×