Ioan Mircea Pașcu, reacție dură după demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD: „Consilierii de doi bani și încăpățânarea peste margini au adus-o aici”

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 11:55
Ioan Mircea Pașcu, reacție dură după demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia PSD: „Consilierii de doi bani și încăpățânarea peste margini au adus-o aici”
Ioan Mircea Pascu spune că demisia Vioricăi Dăncilă nu este o pierdere. Sursa foto: digi24.ro

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu face declarații șocante, după demisia ușor forțată a Vioricăi Dăncilă de la conducerea Partidului Social Democrat! Aceasta se pare că nu regretă deloc faptul că Viorica Dăncilă nu se mai află la cârma PSD. Ba, mai mult, consideră că ”nu este o pierdere”.

Ioan Mircea Pascu spune că demisia Vioricăi Dăncilă nu este o pierdere

Ioan Mircea Pașcu este de părere că încăpățânarea Vioricăi Dăncilă, dar și consilierii ”de doi lei”, au dus-o în situația în care se află acum. „Dancila a semănat vânt și a cules furtuna. Consilierii de doi bani și încăpățânarea peste margini au adus-o aici! Păcat, nu pentru ea, căci nu e o pierdere, ci pentru partid, pe care l-a adus aici!”, scrie Pașcu pe Facebook.

Viorica Dăncilă și-a dat demisia din funcția de președinte al Partidului Social Democrat, la finalul unei ședințe tensionate a Comitetului Executiv al PSD, care a durat aproape șase ore. Viorica Dăncilă își dă demisia după rezultatul slab de la alegerile prezidențiale, dar vrea să facă parte și din noua echipă a PSD.

”Le garantez colegilor mei că din viitoare echipă va face parte și Viorica Dăncilă

”A fost un CEx îndelungat, în care fiecare coleg și-a spus opinia despre rezultatele la prezidențiale. Am înțeles poziția colegilor mei. Nu este un moment de slăbiciune, ci un moment de demnitate. Am făcut tot ce mi-a stat în putință să obțin un rezultat bun, dar acum înțeleg că se dorește o resetare, o nouă echipă care să preia conducerea partidului, cu o altă viziune, alt program. Vreau să le garantez colegilor mei că din viitoare echipă va face parte și Viorica Dăncilă”, a spus Viorica Dăncilă.

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, a preluat șefia interimară a PSD, cel puțin până la următorul congres al PSD, care ar trebui să aibă loc la începutul anului viitor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×