Internetul nu se mai satură de această poză! A devenit instant virală. Povestea din spatele ei este absolut incredibilă

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 14:47
Internetul nu se mai satură de această poză! A devenit instant virală. Povestea din spatele ei este absolut incredibilă GALERIE FOTO
Această fototgrafie a făcut furori pe Internet

Situație inedită într-un avion care zbura de la Los Angeles spre Atlanta. Toată lumea a fost surpinsă când a  văzut cine se afla în cabina pilotului. Un pasager a imortalizat momentul, iar fotografia a devenit instant virală pe Internet. Oamenii nu se mai satură să o distribuie pe rețelele de socializare.

Mamă și fiică, pilotează împreună avionul

Un pasager al cursei Los Angeles Atlanta a  făcut o descoperire care l-a uluit de-a dreptul, chiar în timpul zborului. Este vorba despre doctorul John R. Watret, care călătorea în momentul respectiv cu aeronava companiei Delta Airlines.

Se întâmpla pe 16 martie, omul de știință constatând că avionul era pilotat de o echipă formată dintr-o mamă și fiica sa. Este vorba despre Căpitanul Wendy Rexon și tânărul copilot Kelly Rexon. Uimit de această situație, doctorul nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul. Fotografia cu echipa de piloți mamă-fiică a  fost postată ulterior pe rețelele de socializare, unde a făcut furori.

Fotografia a devenit instant virală

Tocmai mă aflu la bordul cursei Los Angeles-Atlanta și ghiciți cine pilotează avionul. Un echipaj format dintr-o mamă și fiica sa. Impresionant. O adevărată sursă de inspirație pentru tinerele care vor să urmeze o astfel de carieră” , este mesajul care însoțește postarea doctorului John R. Watret.

Într-un timp record, fotografia a devenit virală. Postarea a primit peste 42.000 de like-uri și 16.000 de distribuiri, în decurs de  doar câteva ore. De asemenea, utilizatorii au scris numeroase comentarii, impresionați de situația inedită, ca o mamă să piloteze avionul alături de propria fiică.

Cred că este cu adevărat inspirațional pentru toată lumea. Nu ți-e dat în fiecare zi să vezi părinții lucrând alături de copiii lor, făcând lucruri extraordinare împreună” , este doar una dintre reacțiile internauților. „Cea mai frumoasă știre. Eu și mama n-am putea niciodată să pilotăm un avion împreună. Abia cădem de acord asupra postului de radio pe care să-l ascultăm în mașină” , a scris un alt utilizator, mai în glumă, mai în serios.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×