Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență după ce o mamă și-a uitat copilul în aeroport

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
12/03/2019, 15:43
Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență după ce o mamă și-a uitat copilul în aeroport GALERIE FOTO

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut, la sfârșitul săptămânii trecut, pe un aeroport din orașul saudit Jeddah. O femeie s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Kuala Lumpur, dar a uitat să ia și copilul în aeronavă. Pilotul a luat atitudine și, în cele din urmă, a decis să se întoarcă pe pistă.

Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență. Pilotul a luat o decizie salvatoare

Când a aflat că femeia își uitase copilul pe aeroport, pilotul nu a stat prea mult pe gânduri. „Domnul fie cu noi. Ne putem cumva întoarce?”, a întrebat el în turnul de control, potrivit unei înregistrări. Unul dintre controlorii de trafic este auzit cum îi spune unui coleg: „Acest zbor cere să se întoarcă… o pasageră și-a uitat copilul în zona de așteptare, sărăcuțul”. Apoi, cei din turnul de control decid că aeronova se poate întoarce la poarta de îmbarcare.

În cele din urmă, femeia și-a recuperat copilul. Un incident similar s-a petrecut anul trecut pe aeroportul din Stuttgart. Atunci, părinții unui copil de 5 ani l-au uitat pe acesta în aeroport, la întoarcerea din vacanță.

Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență.
Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență.

O altă mamă inconștientă

Recent, presa internațională a scris despre cazul unei tinere din Statele Unite care și-a lăsat copiii patru zile singuri acasă și a plecat în vacanță cu iubitul. Ea riscă acum nu mai puțin de 20 de ani de închisoare. S-a întâmplat în 2018, când femeia a plecat de acasă pe 25 august și s-a întors abia pe 30. Tânăra a dat vina pentru situația creată pe soțul ei, care ar fi părăsit domiciliul conjugal cu câteva săptămâni înainte și s-a fi întors la locuința lui din Arkansas.

Polițiștii și cei de la Protecția Copilului sunt însă de altă părere și susțin că femeia și-a neglijat copiii pentru a petrece o vacanță de vis cu iubitul ei, în California de Sud.  Chrystal Walraven plecase să se relaxeze și pentru a se detașa de ce se întâmpla acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×