Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență după ce o mamă și-a uitat copilul în aeroport

Dan Stancu  
înStiri de ultima ora
12/03/2019, 15:43
Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență după ce o mamă și-a uitat copilul în aeroportGALERIE FOTO

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut, la sfârșitul săptămânii trecut, pe un aeroport din orașul saudit Jeddah. O femeie s-a îmbarcat într-un avion cu destinația Kuala Lumpur, dar a uitat să ia și copilul în aeronavă. Pilotul a luat atitudine și, în cele din urmă, a decis să se întoarcă pe pistă.

Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență. Pilotul a luat o decizie salvatoare

Când a aflat că femeia își uitase copilul pe aeroport, pilotul nu a stat prea mult pe gânduri. „Domnul fie cu noi. Ne putem cumva întoarce?”, a întrebat el în turnul de control, potrivit unei înregistrări. Unul dintre controlorii de trafic este auzit cum îi spune unui coleg: „Acest zbor cere să se întoarcă… o pasageră și-a uitat copilul în zona de așteptare, sărăcuțul”. Apoi, cei din turnul de control decid că aeronova se poate întoarce la poarta de îmbarcare.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În cele din urmă, femeia și-a recuperat copilul. Un incident similar s-a petrecut anul trecut pe aeroportul din Stuttgart. Atunci, părinții unui copil de 5 ani l-au uitat pe acesta în aeroport, la întoarcerea din vacanță.

Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență.
Un avion de pasageri a fost nevoit să se întoarcă de urgență.

O altă mamă inconștientă

Recent, presa internațională a scris despre cazul unei tinere din Statele Unite care și-a lăsat copiii patru zile singuri acasă și a plecat în vacanță cu iubitul. Ea riscă acum nu mai puțin de 20 de ani de închisoare. S-a întâmplat în 2018, când femeia a plecat de acasă pe 25 august și s-a întors abia pe 30. Tânăra a dat vina pentru situația creată pe soțul ei, care ar fi părăsit domiciliul conjugal cu câteva săptămâni înainte și s-a fi întors la locuința lui din Arkansas.

Polițiștii și cei de la Protecția Copilului sunt însă de altă părere și susțin că femeia și-a neglijat copiii pentru a petrece o vacanță de vis cu iubitul ei, în California de Sud.  Chrystal Walraven plecase să se relaxeze și pentru a se detașa de ce se întâmpla acasă.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×