Fotografia de milioane cu Bill Gates care a devenit virală! Cum a fost surprins fondatorul Microsoft

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
18/01/2019, 16:17
Fotografia de milioane cu Bill Gates care a devenit virală! Cum a fost surprins fondatorul Microsoft GALERIE FOTO
Fotografia de milioane cu Bill Gates care a devenit virală! Cum a fost surprins fondatorul Microsoft

Bill Gates a fost surprins într-o ipostază mai puțin obișnuită. Miliardarul a fost fotografiat așteptând la coadă să își cumpere un burger. Instantaneul a devenit viral pe rețele de socializare. Bill Gates, fondatorul Microsoft, în vârstă de 63 de ani a cumpărat un meniu complet, conform unui angajat al magazinului.

Dealtfel, pe lângă burger, Bill Gates a cumpărat și o porție de cartofi prăjiți și un pahar de Coca Cola. Totul s-a întâmplat la un restaurant fast-food din Seatlle. Un fost angajat al lui Bill Gates, Mike Galos, a postat fotografia, care a strâns rapid 15.000 de aprecieri și 12.000 de redistribuiri.

Bill Gates, surprins în timp ce stătea la coadă la un fast food! Miliardarul a luat un meniu de 7,68 de dolari

Fofografia care a devenit virală cu Bill Gates care așteaptă comanda la un fast-food a fost analizată de toată lumea. În fotografie, miliardarul poartă un pulover roșu, o pereche de pantaloni gri și o pereche de adidași negri și așteaptă la rând, cu mâinile în buzunare, să își ridice comanda: un burger de 3.40$, o porție de cartofi de 1,90$ și un pahar de cola de 2,38$.

Bill Gates care așteaptă comanda la un fast-food cdin Seatlle

„Când ai o avere de aproximativ 100.000.000.000 de dolari, conduci cea mai mare organizație de caritate din istoria lumii și staila rând pentru un burger, cartofi prăjiți și Coca-Cola la Dick ca și noi”, a scris Mike Galos la fotografia care a devenit instantaneu virală. Evident anumiți internauți au râs de miliardar, pentru că la o așa avere mănâncă de la cel mai ieftin restaurant. Meniul ales de Bill Gates l-a costat pe miliardar doar 7,68 de dolari. Fondatorul Microsoft are 63 de ani și este al doilea cel mai bogat bărbat din lume, după fondatorul CEO al companiei Amazon, Jeff Bezos. Finalizarea divorțului celui din urmă, care a fost anunțat în aceste zile, l-ar propulsa pe Bill Gates din nou pe prima poziție în topul celor mai bogați oameni din lume.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×