Divorțul de 60 de miliarde de dolari! Jeff Bezos, mesaje picante pentru amanta Laura Sanchez

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
14/01/2019, 14:40
Divorțul de 60 de miliarde de dolari! Jeff Bezos, mesaje picante pentru amanta Laura Sanchez

Este fără doar și poate divorțul anului, după ce Jeff Bezos (55 de ani) a hotărât să meargă pe un drum separat de soția sa Mackenzie Bezos (49 de ani). Bezos riscă să piardă mai bine de 60 de milirde de dolari! Miliardarul lumii renunță la o căsnicie de mai bine de 25 de ani, iar acum ies la iveală detalii despre relațiile extraconjugale pe care le-ar avea cu Laura Sanchez (37 de ani),  fostă prezentatoare TV, în prezent pilot de avion/elicopter.

Relație dintre Jeff Bezos și Laura Sanchez durează de mai bine de opt luni,potrivit ziarului National Enquirer, care scrie că fondatorul Amazon i-ar fi trimis poze și mesaje erotice amantei sale. Cei doi amanți s-ar fi întâlnit prin hoteluri, case de vacanță și avioane private.

Jeff Bezos, mesaje picante cu Laura Sanchez, amanta sa

Divorțul de 60 de miliarde de dolari! Jeff Bezos, mesajele picate pentru amantă
Divorțul de 60 de miliarde de dolari! Jeff Bezos, mesajele picate pentru amantă

Laura Sanchez este acuzată și ea la rândul său de adulter, deoarece frumoasa prezentatoare este căsătorită cu agentul celebrităților de la Hollywood, Patrick Whitesell (53 de ani), potrivit Daily Mail. Tabloidul a urmărit-o pe Sanchez timp de patru luni, după ce a prins-o pe ea și pe sora ei coborând dintr-un avion privat al lui Jeff. Soția lui Bezos s-ar fi prins de aventura soțului când a verificat itinerariul zborurilor și a văzut numele Laurei Sanchez.

Miliardarul este îndrăgostit până peste cap de frumosa Laura Sanchez, iar asta reiese din mesajele pe care i le trimite și care au „scăpat” în presă: „nu trebuie să ne facem griji dacă se deschide paraşuta, pentru că o vom folosi amândoi”, potrivit Daily Mail.    „Împărţim aceeaşi paraşută şi vom ateriza în siguranţă. Ne-am ales unul pe altul.“, a fost un alt mesaj.

Publicația Enquier spune că Jeff și-ar fi anunțat divorțul pentru că știa că se vor publica mesajele sale private cu Sanchez. Mai mult, miliardarul ar fi încercat să oprească scandalul și ar fi întrebat un prieten dacă „se pot cumpăra drepturile asupra articolului“.   Bezos îi făcea declarații superbe frumoasei sale amante: „Te iubesc, femeie! O să îţi arăt asta cu trupul meu, cu buzele şi cu ochii, foarte curând.“, iar într-un alte mesaj, şeful Amazon îi spunea: „Vreau să te miros, vreau să te absorb. Vreau să te ţin strâns la piept… vreau să îţi sărut buzele… te iubesc. Sunt atât de îndrăgostit de tine“ /„Îmi este dor de tine. Vreau să te sărut chiar acum şi să te adorm cu blândeţe. Şi poate mâine dimineaţă să te trezesc şi să nu mai fiu aşa blând cu tine.“.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×