Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și fiica lui. Designerul a văzut-o pe Mikaela după două luni

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
11/05/2020, 21:53
Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și fiica lui. Designerul a văzut-o pe Mikaela după două luni
Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și fiica lui. Designerul a văzut-o pe Mikaela după două luni sursă foto: facebook

Mihai Albu și-a revăzut fiica după două luni și a povestit emoționanta întâlnire pe rețelele de socializare. Celebrul designer și Mikaela au petrecut o oră și jumătate în fața blocului.

Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și Mika

După strigătul disperat al lui Mihai Albu, care nu mai putea de dorul Mikaelei, Iulia s-a lăsat înduplecată și i-a permis fostului soț șă își viziteze fiica. După 63 de zile, celebrul creator de încălțăminte a petrecut 90 de minute de aur alături de micuța lui în vârstă de 10 ani.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

A fost un moment atât de fericit pentru Mihai Albu, încât nu s-a putut abține și l-a împărtășit și cu prietenii de pe facebook.

„În a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru.

Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum c[ am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fața în fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu contează, atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță.

Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×