Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și fiica lui. Designerul a văzut-o pe Mikaela după două luni

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
11/05/2020, 21:53
Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și fiica lui. Designerul a văzut-o pe Mikaela după două luni
Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și fiica lui. Designerul a văzut-o pe Mikaela după două luni sursă foto: facebook

Mihai Albu și-a revăzut fiica după două luni și a povestit emoționanta întâlnire pe rețelele de socializare. Celebrul designer și Mikaela au petrecut o oră și jumătate în fața blocului.

Întâlnire emoționantă între Mihai Albu și Mika

După strigătul disperat al lui Mihai Albu, care nu mai putea de dorul Mikaelei, Iulia s-a lăsat înduplecată și i-a permis fostului soț șă își viziteze fiica. După 63 de zile, celebrul creator de încălțăminte a petrecut 90 de minute de aur alături de micuța lui în vârstă de 10 ani.

A fost un moment atât de fericit pentru Mihai Albu, încât nu s-a putut abține și l-a împărtășit și cu prietenii de pe facebook.

„În a șaizecișitreia zi am reușit să petrec cu Mika o ora și jumătate în fața blocului ei. Mă bucur că intervenția mea publică a sensibilizat-o pe mama ei și mi-a permis acest lucru.

Sper ca de acum înainte să reintre programul nostru în normal! Bineînțeles că va avea reacții de discreditare a mea în media (cum c[ am vrut publicitate, că e pensia alimentară mică, că am prea mulți angajați și nu i-am dat afară, că de fapt mi-ar fi permis să stau cu fața în fața blocului oricând aș fi vrut etc).

Nimic nu contează, atâta timp cât am vazut-o pe Mika și că trăiesc cu speranța că vom avea parte de acum înainte de programul stabilit de Instanță.

Aș mai ruga-o pe mama Mikăi sa îi deblocheze numărul meu de telefon pentru ca eu să o pot suna oricând consider si ea la fel, oricând simte că vrea să vorbească cu tatăl ei! Happy me”, a scris Mihai Albu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×