Insula Iubirii sezonul 4: cupluri și ispite

Ana Chivu   
în Stiri mondene
25/09/2018, 13:06
Insula Iubirii sezonul 4: cupluri și ispite GALERIE FOTO
Ispitele care testează iubirea adevărată de pe insulele Thailandei

Insula iubirii găzduiește noi povești de neimaginat în sezonul 4 pentru cuplurile venite în Thailanda. Ispitele sunt numai potrivite pentru a le arăta cuplurilor dăcă iubirea lor este adevărată sau e doar obișnuință. Drumul cunosșterii propriei persoane, dar și a pertenerilor lor este plin de încercări. Insula iubirii găzduiește noi povești de neimaginat în sezonul 4 pentru cuplurile venite în Thailanda.

Prezența ispitelor este  pentru a le arăta cuplurilor dăcă iubirea lor este adevărată sau e doar obișnuință. Drumul cunoșterii propriei persoane, dar și a partenerilor lor este plin de încercări. Noua experiență de pe insulele Thailandei ajută cele 5 cupluri venite să-și testeze limitele iubirii să treacă prin lucruri de neuitat. Cele mai puternice ispite masculine și cele mai seducătoare ispite feminine fac totul pentru ca cele 5 perechi să afle dacă sunt potrivite sau nu.

Cuplurile insulei iubirii din sezonul 4

Hannelore Ulrich și Bogdan Ionescu

Hannelore Ulrich şi Bogdan Ionescu, cuplu de la Insula iubirii
Hannelore Ulrich şi Bogdan Ionescu, cuplu de la Insula iubirii

Cei doi sunt din Timișoara și sunt împreună de mai bine de șase ani. Aceștia au decis să vină în Thailanda cu doar câteva luni înainte să se căsătorească. Se pare că această experiență este o ultimă șansă pentru relația acestora, pentru că Hanne a afirmat în emisiune că s-a săturat ca Bogdan să o înșele., cu toate că sunt în pragul oficializării relației

Mirela Baniaș și Ionuț Gojman

Cuplu de la Insula iubirii format din Mirela Bniaş şi Ionuţ Gojman
Cuplu de la Insula iubirii format din Mirela Baniaş şi Ionuţ Gojman

Mirela, după o dezamăgire cruntă în dragoste, i-a dat o șansă lui Ionuț, care a cucerit-o din prima. Cuplul are deocamdată o relație la distanță. Participarea la emisiune a fost din inițiativa lui Ionuț, care o consideră pe Mirela prea geloasă. Pe parcursul primelor episoade este vizibil că gelozia nebună a Mirelei a venit din cauza iubitului său, care o face să nu aibă încredere în ea însăși.

Marinela Mavrodin și Iulian Chiru

Cuplu din Thailanda format din Marinela Mavrodin şi Iulian Chiru
Cuplu din Thailanda format din Marinela Mavrodin şi Iulian Chiru

Cei doi sunt din Brăila și au avut, înainte să vină în Thailanda, o relație de un an și jumătate. Ei au fost primul cuplu al insulei care s-a destrămat. Se pare că Iulian a dat iubirea Marinelei pe atenția pe care a primit-o de la ispita Irina.

Cătălina Dimache și Răzvan Manea

Răyvan Manea şi Cătălina Dimache
Răyvan Manea şi Cătălina Dimache

Aceștia formează un cuplu, deși Cati este încă în divorț cu fostul soț, tatăl copilului său. Pe parcursul relației, Cati i-a iertat lui Răzvan nenumărate infidelități și agresiuni atât verbale cât și fizice.

Andreea și Gabriel, noul cuplu

Andreea şi Gabriel, noul cuplu găzduit de Insula iubirii
Andreea şi Gabriel, noul cuplu găzduit de Insula iubirii

Cei doi sunt noii participanți ai Insulei Iubirii sezonul 4. Cuplul a decis să vină în Thailanda pentru experiență. Nici bine nu au venit că iubirea celor doi a început să se vadă că nu există. Gabriel a enumerat la cererea reporterilor calitățile femeii cu care s-ar vedea toată viața, iar Andreea nu întrunea niciuna din ele. Se pare că, din interviurile date, Andreea și Gabriel au o relație bazată doar pe atracție fizică. Aceștia sunt exemplul pentrfect pentru singurătatea în doi.

Ispite sezonul 4 Insula Iubirii

Ispitele feminine din sezonul 4 al insulei sunt: Nicoleta Dragne, Maria Ilioiu, Carmen Cinpoacă, Dana Badea, Irina Stroia și Eugenia Rotari. În colțul din stânga, la ispitele masculine sunt: Andy, Raul, Mircea, Cristian și George

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×