Apocalipsa: O profeție de acum 600 de ani spune tot

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
25/09/2018, 09:10
Apocalipsa: O profeție de acum 600 de ani spune tot
Înfățișarea Antihristului care este tras de mâini pentru a nu putea veni pe pământ

O profeție veche de mai bine de 600 de ani vorbește cu exactitate despre viitoarea Apocalipă. Zilele noastre sunt descrise în detaliu în vorbele spuse cu sute de ani în urmă. Aceasta sunt spusele Sfântului Nil, ascent din Muntele Athos, care povestește despre venirea pe pământ a Antihristului.

Profeția despre Apocalipsă s-a născut în 1900, unde deja se anunța că lumea va începe să fie de necunoscut. O sabie cu două tăișuri îl va ucide pe Antihristul care vrea Apocalipsa, dar și pe cei care îi sunt alături în faptele sale fără credință.

Profeția de 600 de ani care anunță Apicalipsa

Venirea Antihristului va întuneca mintea omului, iar poftele trupești, nelegiuirea și neascultarea vor fi din ce în ce mai mari.Lumea nu se va mai recunoaște, și nici oamenii nu vor mai cunoaște ce este adevărat sau ce este bine. Se va ajunge la stadiul în care nu se va mai putea deosebi o femeie de un bărbat, hainele și părul nu vor mai trăda asta.

 

Dragostea dispare! Părinții și vârstnicii nu vor mai primi respect și iubire. Apocalipsa conduce spre aroganță, nețtiință și lucruri rele pentru conducătorii creștinilor, arhiereii și preoții. Tradițiile bisericilor se vor schimba. Dragostea de bani va fi mai presus de multe lucruri ale sufletului, iar prostituția, adulterul, păcatele sexuale, hoțiile și crimele ajung la un nivel greu de imaginat. Antihristul va controla lumea și va da repere false pentru a-i înșela. Oamenii vor putea să vorbească unul cu celălalt de la un capăt la altul, vor putea zbura ca păsările și înota pe sub apă ca peștii. Antihristul nu va putea fi recunoscut de oameni, aceștia nu își vor da seama de prezența lui. Dumnezeu, la vederea faptelor, va scurta timpul oamenilor pentru a-i salva pe cei care au mai rămas cu credință.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×