Instinctul matern nu-i dă pace. Carmen de la Sălciua se gândește tot mai mult la un viitor copil

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
22/04/2020, 22:52
Instinctul matern nu-i dă pace. Carmen de la Sălciua se gândește tot mai mult la un viitor copil
Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua se gândește din ce în ce mai mult la un viitor copil. Instinctul matern o face să își dorească tot mai tare să devină mamă și se visează deja cu o fetiță de mână pe care să o cheme Sofia.

Carmen de la Sălciua se gândește să aducă pe lume un copil

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică de petrecere, Carmen de la Sălciua, aflată în pauză de cântări în această perioadă din cauza noului coronavirus, se gândește tot mai mult la viitorul ei și la copilul pe care și-l dorește.

A fost foarte aproape să își îndeplinească visul alături de Culiță Sterp, un alt cântăreț de muzică de petrecere, alături de care Carmen a trăit o tumultoasă poveste de dragoste. Certuri, împăcări, nuntă, divorț, din nou împăcare, dar tot fără succes. Anul trecut au divorțat cu mare scandal.

Își dorește o fetiță

Artista profită de fiecare ocazie pe care o are ca să își mărturisească dorința arzătoare de a deveni mamă. Așa s-a întâmplat și ziele trecute, când a postat o fotografie în care se afla alături de o fetiță pe care o ținea în brațe.

Imaginea era însoțită de un mesaj mai mult decât sugestiv: ”Într-o zi …viața mea va fi așa”, a scris cântăreață pe o rețea de socializare.

Vedeta a recunoscut în repetate rânduri că își dorește o fetiță pe care să o cheme Sofia, iar dacă va fi băiat se gândește la același nume, pentru că îi place foarte mult.

”Eu trăiesc cu ideea că voi face o fetiță atunci când va fi timpul! Dar la cât îmi place numele ăsta… cred că și dacă e băiat tot Sofia îi pun nume”, a scris Carmen de la Sălciua pe Instagram.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×