Ce spune Carmen de la Sălciua despre Viorel, soțul Vupiței, proaspăt lansat în muzică

Stefania Băcanu   
în Stiri mondene
13/04/2020, 19:50
Ce spune Carmen de la Sălciua despre Viorel, soțul Vupiței, proaspăt lansat în muzică
Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Sursa foto: Instagram

Viorel, soțul Vulpiței, abia s-a lansat în muzica de petrecere și deja pare a fi un adversar de temut pentru cei mai vechi din breaslă. Carmen de la Sălciua a avut și ea o reacție la adresa lui Viorel, la scurt timp după ce Culiță Sterp i-a recunoscut talentul.

Carmen de la Sălciua, despre lansarea în muzică a lui Viorel, soțul Vulpiței

Viorel, abia lansat în muzica de petrcere , a ajuns rapid pe locul I în preferințele fanilor și iubitorilor de gen. Mai mulți artiști cu ștate vechi, printre care Jador și Culiță Sterp, deja îl consideră un adversar de temut, foarte talentat și cu mare priză la public.

Nici nu e de mirare, pentru că soțul Vulpiței nu mai este demult un necunoscut. Povestea de dragoste dintre el și Veronica, expusă asiduu în presă, a făcut înconjurul țării.

În acest caz, Culiță Sterp le-a transmis fanilor de pe Instagram că apariția și promovarea lui Viorel l-au pus în dificultate. Nu știe dacă să mai scoată sau nu o piesă nouă alături de Jador, pentru că îi este teamă că nu se va bucura de același succes.

Viorel a cucerit deja inimile oamenilor

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică de petrecere, dar Viorel o poate ajunge din urmă. Dovadă stă poziția pe care o ocupă în preferințele publicului, într-un timp foarte scurt, iar acest lucru o poate afecta și pe ea, dar și pe Culiță, fostul partener de viață.

Artista nu a vrut să comenteze foarte mult poziția lui Viorel și lansarea lui în muzică. A fost diplomată și s-a limitat la câteva cuvinte: „Oamenii decid! Nu am nicio părere, am mai spus asta!”, a fost replica manelistei.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×