Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul fostei sale nurori. Ce a spus despre actuala iubită a artistului

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 16:26
Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul fostei sale nurori. Ce a spus despre actuala iubită a artistului
Mama lui Culiță Sterp a vorbit despre viața sentimentală a fiului ei. Sursa foto: Instagram

Mama lui Culiță Sterp, Geta, îi duce dorul fostei sale nurori, Carmen de la Sălciua. Aceasta a vorbit și despre actuala parteneră a cântărețului, chiar dacă acesta  a mustăcit când cea care l-a adus pe lume a dat cam multe detalii.

Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul fostei nurori, Carmen de la Sălciua

Geta Sterp a vorbit la Teo Show despre viața sentimentală a fiului ei și a spus că fosta sa noră, cântăreața Carmen de la Sălciua, va ocupa întotdeauna un loc special în inima ei.

Culiță nu a fost foarte încântat când mama lui, întrebată ce calități ar trebui să aibă soția fiului ei, a pomenit de Carmen. Acesta i-a atras atenția să răspundă la întrebarea lui Teo Trandafir, iar femeia, dându-și seama de gafă, a roșit și a sucit-o.

„Mi-a fost dragă și Carmen. Știți cum e, prima căsătorie nu se uită niciodată”, a spus Geta.

Dezvăluiri despre actuala iubită a cântărețului

Mama lui Culiță a vorbit apoi și despre cum ar trebuie să fie partenera fiului ei. Geta a spus că nu acceptă sub nicio formă o femeie cu operații estetice, că nu e de acord cu femeile care își modifică trupul pentru a arăta mai bine.

„Trebuie să fie o femeie simplă, să-l iubească din tot sufletul. Perfect nu-i nimeni, dar vreau să nu fumeze, să nu bea”, a declarat Geta la Kanal D.

Mama lui Culiță a confrmat apoi ceea ce a scris presa în ultima vreme și anume că manelistul are o iubită.

Partenera lui Culiță este în Londra, iar Geta a spus că a văzut-o doar de două ori până acum, că nu a cunoscut-o foarte bine.

„Sunt regătită să fiu bunică, îi cresc eu, cum i-am crescut eu pe cei trei copii. Îmi place de iubita lui, dar n-o cunosc. Am văzut-o o dată sau de două ori, ea e în Londra”, a spus mama lui Culiță.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×