Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul fostei sale nurori. Ce a spus despre actuala iubită a artistului

Dan Suta  
înStiri mondene
22/04/2020, 16:26
Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul fostei sale nurori. Ce a spus despre actuala iubită a artistului
Mama lui Culiță Sterp a vorbit despre viața sentimentală a fiului ei. Sursa foto: Instagram

Mama lui Culiță Sterp, Geta, îi duce dorul fostei sale nurori, Carmen de la Sălciua. Aceasta a vorbit și despre actuala parteneră a cântărețului, chiar dacă acesta  a mustăcit când cea care l-a adus pe lume a dat cam multe detalii.

Mama lui Culiță Sterp îi duce dorul fostei nurori, Carmen de la Sălciua

Geta Sterp a vorbit la Teo Show despre viața sentimentală a fiului ei și a spus că fosta sa noră, cântăreața Carmen de la Sălciua, va ocupa întotdeauna un loc special în inima ei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Culiță nu a fost foarte încântat când mama lui, întrebată ce calități ar trebui să aibă soția fiului ei, a pomenit de Carmen. Acesta i-a atras atenția să răspundă la întrebarea lui Teo Trandafir, iar femeia, dându-și seama de gafă, a roșit și a sucit-o.

„Mi-a fost dragă și Carmen. Știți cum e, prima căsătorie nu se uită niciodată”, a spus Geta.

Dezvăluiri despre actuala iubită a cântărețului

Mama lui Culiță a vorbit apoi și despre cum ar trebuie să fie partenera fiului ei. Geta a spus că nu acceptă sub nicio formă o femeie cu operații estetice, că nu e de acord cu femeile care își modifică trupul pentru a arăta mai bine.

„Trebuie să fie o femeie simplă, să-l iubească din tot sufletul. Perfect nu-i nimeni, dar vreau să nu fumeze, să nu bea”, a declarat Geta la Kanal D.

Mama lui Culiță a confrmat apoi ceea ce a scris presa în ultima vreme și anume că manelistul are o iubită.

Partenera lui Culiță este în Londra, iar Geta a spus că a văzut-o doar de două ori până acum, că nu a cunoscut-o foarte bine.

„Sunt regătită să fiu bunică, îi cresc eu, cum i-am crescut eu pe cei trei copii. Îmi place de iubita lui, dar n-o cunosc. Am văzut-o o dată sau de două ori, ea e în Londra”, a spus mama lui Culiță.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×