Carmen de la Sălciua, comparată cu Andra. Noua piesă a cântăreței i-a uimit pe fani

Dan Suta   
în Stiri mondene
22/04/2020, 10:20
Carmen de la Sălciua, comparată cu Andra. Noua piesă a cântăreței i-a uimit pe fani
Carmen de la Sălciua a lansat o melodie în stilul Andrei. Sursa foto: Instagram

Carmen de la Sălciua a lansat recent o nouă melodie, iar fanii artistei au crezut că o aud pe Andra după primele minute de ascultat.

Carmen de la Sălciua, comparată cu Andra

„Parcă o aud pe Andra în mare parte”, au spus foarte mulți după ce au dat play la melodia „Privește-o pe doamna ta”, o compoziție în care cântăreața transmite un mesaj despre femeile puternice.

Piesa lansată pe 20 aprilie de Carmen a ajuns pe locul 3 în trending pe Youtube și se bucură deja de peste jumătate de milion de vizualizări.

Reacțiile fanilor au fost în mare parte pozitive, aceștia fiind încântați de faptul că artista lor preferată scoate melodii chiar și pe timp de pandemie, mulți dintre cei care o iubesc punându-i și coroniță: „Regina manelelor”.

Artista nu tânjește neapărat după vizualizări și spune că cea mai mare satisfacție este că melodia a ajuns la sufletele oamenilor, aceasta fiind adevărata bucurie a brunetei.

Artista nu tânjește după vizualizări: „Am ales să schimb ceva în stilul meu muzical”

„Nu contează vizualizările de la acest videoclip, contează viața, sentimentele și emoțiile ce le-am pus acolo și pe care voi le trăiți”, mărturisește Carmen de la Sălciua.

„Da, intr-adevăr, nu este ușor dar de fiecare dată mulțumirea ce o primesc din partea voastră ma lasa fără cuvinte. De fiecare dată îmi depășiți așteptările și eu sunt de un milion de ori mai fericită decât voi, ce ce o ascultați!!!”, a mai spus interpreta.

„De data aceasta am ales într-adevăr sa schimb ceva în stilul meu muzical. Poate unii îl gustați, alții nu. Eu vă respect decizia fiecăruia dintre voi cu mențiunea ca VREAU DOAR SĂ VĂ FAC FERICIȚI!!!”, a adăugat Carmen.

Și fostul ei soț, Culiță Sterp, se bucură de succes după melodia lansată zilele trecute în duet cu Jador. Începe o bătălie pe locul întâi între Carmen de la Sălciua și Culiță pe Youtube. Oare cine va câștiga duelul?

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua a strâns peste 600.000 de vizualizări la noua melodie în primele ore de la lansare. Sursa foto: Instagram

Puteți vedea videoclipul aici.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×