Anisia Gafton a făcut o parodie după cea mai nouă piesă a lui Jador. Reacția manelistului – Video

Dan Suta   
în Stiri mondene
17/04/2020, 17:07
Anisia Gafton a făcut o parodie după cea mai nouă piesă a lui Jador. Reacția manelistului – Video
Anisia Gafton a parodiat melodia „Dau moda” a lui Jador. Sursa foto: captură Youtube/ Instagram

Celebra comediantă Anisia Gafton a făcut o parodie după piesa „Dau moda” lansată de curând de Jador, în care ironizează nevoia de consum care iese la iveală mai ales acum, de Paște.

Anisia Gafton, parodie după piesa lui Jador

Anisia a devenit cunoscută după participarea la iUmor, iar clipurile sale amuzante fac deliciul internauților. Actrița a profitat de succesul pe care Jador îl are cu melodia lansată împreună cu Lino Golden și s-a gândit să scoată propria ei variantă, cu tematică pascală.

Clipul postat pe Youtube pe 16 aprilie de Anisia l-a amuzat teribil inclusiv pe Jador, care a distribuit-o pe Instastory-ul său.

Parodia Anisiei a strâns peste 8.000 de vizualizări în nici 24 de ore și cu siguranță se va viraliza așa cum s-a întâmplat cu toate clipurile haioase lansate de vedetă.

Comedianta, celebră după realizarea unui clip de prezentare a jobului de videochatistă

„Toate ouăle, cozonacele/ Să faci mai puține, bosu, că nu-ți vin neamurile/ Pune dragă, pune dragă aluat mult în pască/ Că nu găsim drojdie și n-are cum să crească”, sunt câteva dintre versurile cu care Anisia și-a amuzat publicul fidel pe Youtube.

Anisia nu face doar parodii muzicale, ci se pricepe foarte bine și la imitat o serie de personaje celebre din showbiz-ul românesc. Printre vedetele pe care le-a imitat la perfecție se numără Dana Budeanu și Iulia Albu.

Unul din cele mai celebre clipuri ale Ansiei, care s-a viralizat repede pe rețeaua de socializare Facebook, este cel în care actrița face reclamă la videochat, combinând sinceritatea cu umorul caracteristic.

Comedianta s-a mutat în ultima vreme în online pentru că acum nu mai poate susține show-uri de comedie în localuri, stand-up-ul fiind una din sursele ei de venit. Cu siguranță după ce se va termina criza coronavirusului, talentata actriță se va întoarce în cafenelele și la spectacolele unde se desfășoară fără inhibiții.

anisia gafton
Jador nu s-a supărat deloc pe Anisia Gafton, ba chiar i-a distribuit clipul pe Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×