Inna s-a tuns și are un look nou! Cum arată acum și ce au spus fanii

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/10/2018, 21:40
Inna s-a tuns și are un look nou! Cum arată acum și ce au spus fanii GALERIE FOTO
Inna s-a tuns, iar acum are un look nou! Cum arata artista

Inna, îndrăgita cântăreață de tot mapamondul, s-a tuns! Aceasta are un look nou care te dă pe spate! Cei care nu au văzut-o încă se întreabă cum arată, dar și ce impresii a lăsat fanilor. Artista, încă din anul 1983, când a început cu pași mici să intre în sfera muzicală, a avut parte de multe schimbări de înfățișare, însă acum pare că a uluit de-a dreptul prin noua apariție. În vara acestui an, artista a mai avut parte de o schimbare care i-a lăsat pe admiratorii ei cu gura căscată. Vedeta a surprins fanii purtând o perucă, toți crezând că acesta este de fapt look-ul ei. Doar că Inna a vrut să-și reîmprospăteze imaginea, printr-un artificiu ușor de folosi și schimbat.

Inna s-a tuns și are breton acum
Inna s-a tuns și are breton acum

În acel moment, mii de comentarii care-i analizau aspectul au apărut pe conturile de socializare ale cântăreței. Oamenii erau împărțiți în două: cei care îi admirau curajul de a arăta așa și cei care o criticau pentru decizie. ”Arată ca un băiat acum. Teribil!, Nuuuu, ce i-ai făcut oprului tău lung și frumos?, E alegerea ta și o respect, dar arătai mult mai bine cu părul lung, Sper că e o perucă. Îmi place mai mult de ea cu părul lung!, Te rog, spune-mi că nu ți-ai tăiat într-adevăr părul!, Cred că e vorba despre o perucă. Oricum, arată mult mai bine cu părul lung”, au spus fanii la acea vreme.

Citește și: Cum arată astăzi Adrian Năstase și soția lui! Se iubesc ca în prima zi

Citește și: Incidente la referendum, secții de votare închise. Preot amendat, în Piatra Neamț

Citește și: Viorica Dăncilă, prezentă la referendumul pentru familie!

Inna s-a tuns, iar acum are un look nou!

Inna(31), pe numele ei din buletin, Elena Alexandra Apostoleanu, născută în Mangalia a intrat în lumea muzicii românești cu ajutorul unei colaborări cu Play& Win, în anul 2008. De atunci, a scos hit-uri pe bază rulantă și a ajuns chiar să cânte în locuri unde nu s-ar fi așteptat niciodată. În urma unui contract pe care l-a semnat cu casa de discuri din America, Ultra Records, a cunoscut succesul pe tot globul. Poate acestea sunt lucruri pe care le știe toată lumea, însă, nu mulți cunosc însemnătatea numelui său de scenă. Acesta a pornit de la bunicul ei. În copilărie, acesta o alinta pe vestita cântăreață ”Inna”, hotărând ulterior să folosească alintul drept nume de scenă, fiind ”ușor de reținut”.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×