Cum arată astăzi Adrian Năstase și soția lui! Se iubesc ca în prima zi

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
06/10/2018, 10:05
Cum arată astăzi Adrian Năstase și soția lui! Se iubesc ca în prima zi GALERIE FOTO
Adrian Năstase și soția lui s-au retras din viața publică

Fostul premier al României, Adrian Năstase, în vârstă de 68 de ani, și soția acestuia, Dana Năstase, în vârstă de 63 de ani, s-au retras din viața publică, după ce politicianul a fost condamnat la închisoare. Cei doi s-au retras la Cornu și duc o viață liniștită, mai ales că acum are și un nepoțel de la Andrei, fiul cel mare, iar viața lor a căpătat un alt sens. Cu toate acestea, nu putem să nu remarcăm relația deosebită dintre Adrian Năstase și soția sa, Dana. Sunt împreună de peste trei decenii și nu ezitat să își reînnoiască jurămintele, în urmă cu câțiva ani. De fiecare dată când sunt surprinși în public, cei doi se țin de mână, iar Dana Năstase zâmbește mereu.

Adrian Năstase și Dana Năstase duc o viață liniștită și s-au schimbat enorm

Poate că principala schimbare în viața lui Adrian Năstase și a soției lui Dana o reprezintă faptul că el a ieșit din politică. În cele din urmă, au avut doar de suferit de pe urma activității fostului premier, cariera sa încheindu-se  cu o condmnare la închisoare, cu executare, în Dosarul Zambaccian.

Adrian Năstase a ținut foarte mult la familia sa și spune că își iubește foarte mult soția, după trei decenii de căsnicie
Adrian Năstase a ținut foarte mult la familia sa și spune că își iubește foarte mult soția, după trei decenii de căsnicie

De altfel, Dana Năstase are o apreciere deosebită față de soțul ei. Iată ce spune aceasta, într-un citat postat pe blogul politicianului: ”Ştie atât de multe lucruri încât ai impresia că toată viaţa a locuit într-o bibliotecă. Şi nu doar că le ştie, dar are şi darul de a le spune foarte frumos. Adrian este genul de om alături de care nu ai cum să te plictiseşti. Suntem împreună de peste 30 de ani şi aş mai sta cu el o viaţă”.

De cealaltă parte, putem constata lesne cât de mult a contat pentru Adrian Năstase căminul: ”Am doi copii frumoşi, o soţie pe care o iubesc şi care mă iubeşte. Fără ei, nu cred că aş fi putut realiza tot ceea ce am realizat şi nu cred că aş fi avut puterea de a merge mai departe în ciuda greutăţilor şi a răutăţilor”, spune tot acolo fostul premier al României.

Dana Năstase are astăzi 63 de ani și este fericită alături de familia ei
Dana Năstase are astăzi 63 de ani și este fericită alături de familia ei
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×