Informații din culisele Casei Regale a Marii Britanii. Ce părere are prințul Charles despre Meghan și Kate. Pe cine preferă acesta

Catalin Nae    Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
20/06/2019, 18:55
Informații din culisele Casei Regale a Marii Britanii. Ce părere are prințul Charles despre Meghan și Kate. Pe cine preferă acesta GALERIE FOTO
S-a aflat care este prefearata printului Charles sursa foto:eonline.com

Prințul Charles se pare că s-a obișnuit cu nurorile sale, Kate Middleton şi Meghan Markle, pe care le apreciază destul de mult, însă cine este preferata lui? Au fost fotografiați de nenumărate ori împreună la diferite evenimente. Sunt mereu zâmbitori, dar protocolari. Preferata prințului Charles se pare însă că nu este niciuna dintre cele două. Cea care i-a răpit inima cu mult înaintea celor două nurori și chiar și a propriilor săi fii este nepoata sa, Zara Tindall.

Cine este preferata prințului Charles

La cursa Royal Ascot, Prinţul Charles (70 de ani) şi Zara Tindall (38 de ani) au fost surprinşi în timp ce făceau paradă cu gesturi de afecţiune unul pentru celălalt. Motivul este unul cât se poate de simplu: Zara, fiica prinţesei Anne, este sânge din sângele lui, aşa cum a explicat un biograf regal.

„O ştie pe Zara de când e bebeluş, aşa că relaţia lor e mult mai apropiată decât cea cu Meghan sau Kate. Charles e cel mai apropiat de sora lui Anne, dintre toţi fraţii şi a fost mereu foarte iubitor cu nepoata lui”, a declarat Robert Jobson, conform dailymail.co.uk.

Prefearata printului Charles
Ea este preferata printului Charles: nepoata Zara

Prințul Charles este cel care a numit-o Zara pe nepoata sa

Zara a petrecut o mare parte din copilărie cu William şi Harry, care sunt cu doi, respectiv patru ani mai mici decât  ea. Dintre cei trei, ea a fost cea mai nebunatică, iar legătura de atunci dintre verişori e la fel de puternică şi azi. Harry e naş pentru cea mai mică fiica a Zarei cu Mike Tindall, Lena, iar ducii de Cambridge au petrecut vacanţe cu ei.

Așadar, Charles are clar o afinitate pentru Zara. Chiar și numele tot el i l-a pus, după cum a recunoscut chiar prințesa Anne! „A fost aşa bucuros de venirea pe lume a bebeluşului şi Zara i s-a părut un nume potrivit”, a povestit Anne. Așadar, se pare că prințul Charles vede în Zara fiica pe care însă nu a avut-o niciodată, dar și-a dorit-o enorm și de aceea o și ia mereu în brațe, chiar dacă se află la evenimente oficiale ale familiei regale, unde protocolul strict impune un anumit comportament mai riguros.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×