Prințul Charles, lovit de prințul Harry, după divorțul de Diana. Dezvăluiri incredibile din interiorul familiei regale britanice

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 10:25
Prințul Charles, lovit de prințul Harry, după divorțul de Diana. Dezvăluiri incredibile din interiorul familiei regale britanice
Prințul Charles și-a atras antipatia propriului fiu, Prințul Harry. Sursa foto: extra.ie

Divorțul Prințesei Diana de Prințul Charles l-a afectat foarte tare pe ducele Harry de Sussex, care atunci era un copil. Potrivit biografului Andrew Morton, Harry a prins ură față de tatăl său pentru că o făcea pe prințesa inimilor să sufere. Prințul nu suporta prezența tatălui său după ce și-a dat seama că mama ei nu are o viață fericită alături de el.

Prințul Harry îl lovea cu pumnii pe Charles

Biograful englez face o serie de dezvăluiri în premieră despre adevăratele relații din familia regală britanică. Acesta povestește că Harry îi spunea des lui Charles că îl ura și a exemplificat această ură cu o scenă în care prințul îl lovea cu pumnii pe tatăl său și îi spunea că nu mai suportă să îi facă rău Dianei, pe care o iubea nespus de mult.

În legătură cu certurile dintre părinți, nemulțumit era și prințul William. Discuțiile și scandalurile erau la ordinea zilei mai ales după ce Diana aflase că Charles o înșela des, de multe ori prinzându-l în fapt cu diferite femei. “Tânărul Harry a lansat un atac asupra tatălui său, dând în el cu picioarele și cu pumnii. I-a strigat: Te urăsc, te urăsc pentru că o faci pe mami să plângă”, spune Morton, conform thesun.co.uk.

În fotografii, membrii Casei Regale simulează buna înțelegere și armonia din familie. Sursa foto: SHEmazing

Diana a murit la un an după divorțul de Charles, în Paris

Prințesa Diana a divorțat de Prințul Charles pe 28 august 1996, iar despărțirea a creat o undă de șoc în familia regală britanică. Un an mai târziu, în 1997, prințesa Diana murea într-un accident rutier produs într-un tunel din Paris, când încerca să scape de fotoreporterii care îi urmăreau pe ea și amantul ei, Dody al-Fayed.

Moartea prințesei Diana a fost una dintre cele mai triste din istorie, căci personalitatea ei a fost una marcantă. Era cunoscută drept prințesa inimilor deoarece se implica într-o serie de acțiuni umanitare și milita împotriva afacerilor cu arme în care era implicată țara sa, lucru de la care și-a atras foarte mulți dușmani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×