Prințul Charles, lovit de prințul Harry, după divorțul de Diana. Dezvăluiri incredibile din interiorul familiei regale britanice

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
14/06/2019, 10:25
Prințul Charles, lovit de prințul Harry, după divorțul de Diana. Dezvăluiri incredibile din interiorul familiei regale britanice
Prințul Charles și-a atras antipatia propriului fiu, Prințul Harry. Sursa foto: extra.ie

Divorțul Prințesei Diana de Prințul Charles l-a afectat foarte tare pe ducele Harry de Sussex, care atunci era un copil. Potrivit biografului Andrew Morton, Harry a prins ură față de tatăl său pentru că o făcea pe prințesa inimilor să sufere. Prințul nu suporta prezența tatălui său după ce și-a dat seama că mama ei nu are o viață fericită alături de el.

Prințul Harry îl lovea cu pumnii pe Charles

Biograful englez face o serie de dezvăluiri în premieră despre adevăratele relații din familia regală britanică. Acesta povestește că Harry îi spunea des lui Charles că îl ura și a exemplificat această ură cu o scenă în care prințul îl lovea cu pumnii pe tatăl său și îi spunea că nu mai suportă să îi facă rău Dianei, pe care o iubea nespus de mult.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În legătură cu certurile dintre părinți, nemulțumit era și prințul William. Discuțiile și scandalurile erau la ordinea zilei mai ales după ce Diana aflase că Charles o înșela des, de multe ori prinzându-l în fapt cu diferite femei. “Tânărul Harry a lansat un atac asupra tatălui său, dând în el cu picioarele și cu pumnii. I-a strigat: Te urăsc, te urăsc pentru că o faci pe mami să plângă”, spune Morton, conform thesun.co.uk.

În fotografii, membrii Casei Regale simulează buna înțelegere și armonia din familie. Sursa foto: SHEmazing

Diana a murit la un an după divorțul de Charles, în Paris

Prințesa Diana a divorțat de Prințul Charles pe 28 august 1996, iar despărțirea a creat o undă de șoc în familia regală britanică. Un an mai târziu, în 1997, prințesa Diana murea într-un accident rutier produs într-un tunel din Paris, când încerca să scape de fotoreporterii care îi urmăreau pe ea și amantul ei, Dody al-Fayed.

Moartea prințesei Diana a fost una dintre cele mai triste din istorie, căci personalitatea ei a fost una marcantă. Era cunoscută drept prințesa inimilor deoarece se implica într-o serie de acțiuni umanitare și milita împotriva afacerilor cu arme în care era implicată țara sa, lucru de la care și-a atras foarte mulți dușmani.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×