Prințul Charles și Camilla au divorțat? Actele ar fi fost deja semnate

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
16/01/2019, 21:47
Prințul Charles și Camilla au divorțat? Actele ar fi fost deja semnate GALERIE FOTO
Presa din Australia anunță că Prințul Charles și Camilla au divorțat

Jurnaliştii australieni de la New Idea anunță că Prințul Charles și Camilla au divorțat, iar actele ar fi fost deja semnate, numai că Regina Marii Britanii amână verdictul. Informația publicată de australieni a făcut înconjurul lumii și a provocat indignare în rândul fanilor familiei regale, care sunt de părere că informațiile sunt false.

În ciuda faptului că familia regală a Marii Britanii a făcut front comun și a părut foarte unită în preajma sărbătorilor de iarnă, în rândul multor persoane au apărut suspiciuni, iar un apropiat de-al familiei le-ar fi dezvăluit celor de la New Idea că mariajul Prințului Charles și al Camillei s-ar fi terminat. Sursa citată susține că Prințul Charles s-ar fi consultat deja cu avocata sa, Fiona Shackleton, cea care l-a ajutat și la primul divorț, cel de Prințesa Diana.

Prințul Charles și Camilla
Prințul Charles și Camilla

Presa din Australia anunță că Prințul Charles și Camilla au divorțat

„În timp ce întreaga lume este obsedată de dușmănia dintre Kate și Meghan și de căderea lui William și a lui Harry, în spatele pereților palatului regal există o dramă mult mai mare. Se crede că Charles și Camilla își vor anunța divorțul în cel mai scurt timp. Au semnat deja actele și nici nu prea s-au mai văzut în ultimele luni, excepție făcând ziua în care Charles a împlinit 70 de ani. Regina a convins-o pe Camilla să participe, ca să nu dea de bănuit”, scriu cei de la New Idea, care citează un apropiat de-al familiei regale.

Chiar și așa, personalul regal s-ar fi chinuit să facă să pară că Charles și Chamilla formează un cuplu puternic. În plus, pe cartea de Crăciun a fost așezată o fotografie cu cei doi în urmă cu câteva luni, când s-ar fi înțeles mult mai bine. În ciuda aparițiilor publice în care apar fericiți, relația celor doi este în atenția întregii familii regale de ceva timp, mai ales după ce Camilla a început să lipsească de la evenimentele importante ale familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×