Elena Ceaușescu înregistra momentele intime, apoi observa cele mai fine detalii. Care era preferata ei

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
27/03/2019, 10:32
Elena Ceaușescu înregistra momentele intime, apoi observa cele mai fine detalii. Care era preferata ei GALERIE FOTO
Elena Ceausescu inregistra momentele intime ale nomenclaturistilor

Elena Ceauşescu înregistra momentele intime ale demnitarilor pe care le aveau cu soţiile lor! Detalii incredibile ies la iveală despre viaţa Ceuşeştilor, la atâţia ani după executarea lor! Şeful spionajului descrie o pasiune bolnăvicioasă a soţiei lui Nicolae Ceauşescu, în cartea „Orizonturi roşii”!

Elena Ceausescu înregistra momentele intime ale nomenclaturiştilor

Ion Mihai Pacepa care a fost șeful adjunct al Departamentului de Informații Externe scrie că Elena Ceuşescu era obsedată să ştie cum fac amor soţiile celorlalţi oameni de stat, aşa că îşi punea securiştii să le planteze microfoane acestora în propriile lor dormitoare conjugale.

Microfoanele captau cele mai intime momente ale nomenclaturiştilor, iar înregistrările erau aduse pe biroul Elenei Ceauşescu, care le asculta de yeci de ori, pentru a asculta şi cele mai mici detalii. Elena Ceauşescu era obsedată, în principal, de actrița Violeta Andrei, scrie Ion Pacepa.

Elena Ceausescu facuse o pasiune pentru momentele intime dintre ministrul Externelor, Stefan Andrei, si sotia lui, Violeta Stefan

Ion Pacepa planta microfoane în dormitoarele securiştilor

”Pe la mijlocul anilor ’70, Elena a vrut să știe cum face Violeta dragoste. Câteva zile mai târziu, când i-am pus un magnetofon pe birou, Elena nu se mai sătura ascultând înregistrarea. «Curva dracului», a spus Elena respirând din greu. «Ascult-o, dragă, cum șuieră din vârful limbii și cum începe-apoi să urle ca hiena, de-ți sparge timpanele».

Din acea zi, Elena a făcut o pasiune pentru Violeta. În aprilie, Elena a cerut să i se instaleze echipament de ascultare în camera din spate, iar după aceea a început să păstreze casetele cu Violeta. Și altele”, scrie în cartea „Orizonturi roșii”. Femeia a fost una dintre cel mai frumoase actrițe din ”epoca de aur” și s-a retras din lumina reflectoarelor de mai bine de un deceniu.

Ajunsă la venerabila vârstă de 78 de ani, actriţa locuieşte singură într-o vilă cochetă din Snagov. “Pe Elena Ceauşescu n-am cunoscut-o, n-am vorbit niciodată cu ea, am dat mâna, atâta tot. Ea mă ura, pur şi simplu, eram persona non-grata”, declara  Violeta Andrei, în urmă cu trei ani.

Elena Ceauşescu nu era obsedată doar de actriţă, ci se interesa şi de detalii picante din viaţa copiilor săi, mai scrie Ion Pacepa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×