Dezvăluiri despre viața familiei Ceaușescu! Nicolae a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbați

Claudiu Surmei  
înStiri de ultima ora
03/03/2019, 12:01
Dezvăluiri despre viața familiei Ceaușescu! Nicolae a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbațiGALERIE FOTO
Nicolae Ceaușescu a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbați

Dezvăluiri despre viața familiei Ceaușescu! Nicolae a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbați, a mărturisit Ion Gheorghe Maurer în cartea Maurer și lumea de ieri – Mărturii despre stalinizarea României, scrisă de Lavinia Betea. Fostul membru al PCR susține că Valentin și Zoia ar fi frați vitregi cu Nicușor.

Nicolae Ceaușescu a adoptat copiii pe care Elena îi avea cu alți bărbați

„Elena Ceaușescu, înainte de a se mărita cu el, a trăit nu știu cu câți. A făcut și doi copii – nu știu cu cine – o fată și un băiat. Când Ceaușescu a ieșit, în ’44, în lume, ea s-a agățat de el. Și s-a agățat așa de bine că a luat-o de nevastă. Ceaușescu i-a adoptat copii pe care-i cu alții și i-a mai făcut și el un copil, pe Nicușor.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Mai târziu, mi-am dat seama că acestă femeie îl stăpânește în așa măsură pe Ceaușescu, încât, de fapt, ea conduce. El nu face decât ceea ce spune ea. Și că, probabil, ea hotărâse ca el să exercite conducerea sub forma unei stăpâniri dictatoriale”, a mărturisit Ion Gheorghe Maurer pentru Lavinia Betea. Maurer a fost membru în PCR încă din 1936 și ulterior ministru de Externe și președinte al Consiliului de Miniștri.

Elena, Nicolae și Zoia Ceaușescu
Elena, Nicolae și Zoia Ceaușescu

Dezvăluiri despre viața familiei Ceaușescu

Ion Gheorghe Maurer a cunoscut îndeaproape cuplul familiei Ceaușescu și a făcut dezvăluiri despre copiii Elenei și ai lui Nicolae. „El i-a crescut dar de făcut, ea știe cu cine i-a făcut. I-a adoptat Ceaușescu atunci când s-a însurat cu ea. Dar nu spuneau, probabil, că nu sunt și-ai lui să nu bârfească țara românească despre ea că n-a luat-o Ceaușescu fecioară!”, a dezvăluit Maurer.

Întrebat ce crede despre „codul eticii și echității socialiste”, Maurer a declarat: „Atunci când femeile calcă strâmb, vorbesc mai mult de etică și de morală decât cele cinstite. Nici ea, nici Ceaușescu, nu erau morali, decât în declarații. Dovadă este accidentul de automobil ce mi l-au provocat mai târziu.”

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×