Iubirile neștiute ale lui Nicolae Ceaușescu! Elena făcea crize de gelozie când o vedea pe această femeie

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
24/02/2019, 10:55
Iubirile neștiute ale lui Nicolae Ceaușescu! Elena făcea crize de gelozie când o vedea pe această femeie GALERIE FOTO
Printre iubirile neștiute ale lui Nicolae Ceaușescu se afla și Matilda Pascal Cojocărița

Unul dintre misterele lui Nicolae Ceaușescu a fost dezgropat! Elena nu era singura femeie din viața acestuia, de aceea avea des crize de gelozie când o vedea pe ea, considerată de Ceaușescu drept ”cea mai frumoasă femeie din țară”.

Este vorba despre Matilda Pascal Cojocărița, care, pe vremea comunistă, a câștigat opt concursuri de Miss. Fostul lider al țării a avut o afinitate față de artistă, însă a păstrat întotdeauna distanța. Un apropiat al cântăreței de muzică populară a susținut că ”neobositul Erou”, după cum mai era numit, o considera pe Matilda ”o comoară națională cu voce de privighetoare”, dar față de Elena nu făcea astfel de comentarii, căci ar fi izbucnit un scandal din cauza geloziei acesteia.

Iubirile neștiute ale lui Nicolae Ceaușescu! Elena făcea crize de gelozie când o vedea pe Matilda Pascal Cojocărița

”Ceaușescu spunea mereu despre Matilda că este o ”comoară națională cu voce de privighetoare” și că trebuie ajutată. De față cu Elena nu făcea niciun fel de comentariu, pentru că era foarte geloasă. De fapt, soția dictatorului știa că Ceaușescu o simpatizează pe artistă. De aceea nu a fost de acord ca Matilda să fie prezentă la vreo petrecere de-a lor.

Iubirile neștiute ale lui Nicolae Ceaușescu! Elena făcea crize de gelozie când o vedea pe această femeie
”Neobositul Erou” o considera pe Matilda ”o comoară națională cu voce de privighetoare”

Știu că la un moment dat, Ceaușescu s-a întâlnit cu Matilda la postul național și i-a sărutat mâna. Elena a făcut crize de gelozie zile întregi. Începuse să simtă ură pentru Cojocărița”, a dezvăluit o sursă apropiată artistei.

Iubirile neștiute ale lui Nicolae Ceaușescu! Elena făcea crize de gelozie când o vedea pe această femeie
De față cu Elena nu făcea niciun fel de comentariu pentru artistă, pentru că era foarte geloasă

Frumusețea Matildei Pascal Cojocărița nu a trecut neobservată. În anul 1979, cântăreața a câștigat primul său concurs de Miss. Mai exact, aceasta a luat locul 1 la competiția de frumusețe feminină din România sub deviza ”Muncă, Tinerețe, Frumusețe”, de la Costinești. Din acel moment, artista a câștigat toate concursurile la care a participat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×