Informație oficială despre coronavirus. În cât timp se vindecă o persoană

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/03/2020, 17:06
Informație oficială despre coronavirus. În cât timp se vindecă o persoană
În cât timp se vindecă o persoană de coronavirus

Grupul de Comunicare Strategică a venit cu informații foarte importante în lupta cu coronavirusul. Astfel, am aflat cât durează să te vindeci de COVID-19, cu tratamentul de specialitate.

În cât timp se vindecă o persoană de coronavirus

Specialiștii spus că durata de vindecare a infecţiei cu noul coronavirus COVID-19 depinde de severitatea simptomelor şi poate dura între două şi şase săptămâni, notează Grupul de Comunicare Strategică, care lucrează îndeaproape cu Ministerul Sănătăţii.

În România sunt în acest moment 367 de cazuri confirmate, dintre care 3 în stare gravă. Vestea bună este că peste 50 de persoane s-au vindecat deja și au fost deja externate.

Populația trebuie să rămână in izolare la domiciliu

Grupul de Comunicare Strategică le cere cetăţenilor să evide deplasările şi contactul cu ceilalţi, dar şi să rămână pe cât posibil în autoizolare.

Lumea se confruntă cu o pandemie de coronavirus, iar foarte multe ţări, între care şi România, au declarat stare de urgenţă. Oamenii sunt sfătuiţi să rămână în autoizolare. În unele state, ieşitul pe stradă se face doar cu un motiv bine determinat.

Infecția cu coronavirus este o boală foarte gravă, care trebuie luată foarte în serios. La nivel mondial, peste 10.000 oameni au pierit din cauza COVID-19.

În Italia, bilanțul deceselor provocate de noul coronavirus l-a depășit pe cel din China, transmitea joi BBC, după ce autoritățile din peninsulă au anunțat 427 de noi decese în ultimele 24 de ore.

Numărul total al deceselor din Italia a ajuns astfel la 3.405, depășind bilanțul anunțat de autoritățile din China, de 3.245, fiind de altfel țara din care s-a răspândit virusul.

Totodată, au fost confirmate astăzi 5.322 de cazuri noi, numărul total fiind de 41.035.

La terapie intensivă se află 2.498 de persoane din toată țara, 1006 fiind doar în regiunea Lombardia. Această regiune a înregistrat doar astăzi 209 decese.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×