Individul care a înjunghiat un actor la cinema, în Timișoara, arestat preventiv

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
23/10/2019, 09:07
Individul care a înjunghiat un actor la cinema, în Timișoara, arestat preventiv
Actorul Raul Daniel Andrici a fost rănit de un bărbat căruia i-a spus să facă liniște. Sursa foto: adevarul.ro

Juristul care a înjunghiat doi tineri într-o sală de cinema din Timișoara a fost arestat preventiv marți seară, 22 octombrie, pentru o perioadă de 30 de zile. Bărbatul de 36 de ani se apără și spune că nu-i aparținea cuțitul, ci i-a ”deposedat” pe cei doi tineri. Unul dintre bărbații răniți este chiar actorul principal din filmul care rula în acel moment pe ecrane, Raul Daniel Andrici.

Individul care a atac doi tineri în sala de cinema a fost arestat preventiv

Raul Andrici și-a luat verișorul și au plecat în noul mall deschis în Timișoara pentru a viziona filmul în care joacă rolul de actor principal, lungmetrajul „Pisica Verde”. Pentru că tinerii au atras atenția unor persoane din sală să facă liniște, un individ în vârstă de 36 de ani a devenit nervos și i-a atacat cu un cuțit. Actorul și verișorul său au fost răniți ușor, iar atacatorul a fost arestat pentru 24 de ore.

Suspectul a fost audiat de polițiștii din Timișoara câteva ore bune. Bărbatul lucrează ca jurist la un spital de psihiatrie din Timiș de 11 ani. Atacatorul a negat toate acuzațiile care i se aduc și s-a apărat declarând că nu-i aparține cuțitul, ci i-a ”deposedat” pe cei doi tineri. Individul a fost arestat preventiv ieri seară pentru o perioadă de 30 de zile.

Bărbatul lucrează ca jurist la spitalul de psihiatrie din Timiș
Atacatorul din Timișoara care a rănit doi tineri în sala de cinema a fost arestat preventiv. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Cum se apără juristul din Timișoara care a rănit doi tineri la cinema

„Am fost în legitimă apărare, m-au atacat. Ei au avut cuțitul. Nu este adevărat nimic. În viața mea nu am făcut nicio faptă penală. Nu îi cunoșteam. Nu era al meu cuțitul, i-am deposedat, am reușit printr-o minune să îi deposedez. Altă întrebare, repede”, a spus agresorul după ce a fost reținut de polițiști.

Agresorul în vârstă de 36 de ani este cercetat pentru lovire şi alte violențe şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice. Se pare că în urmă cu câteva zile și-a înmormântat tatăl, iar luni a fost prima zi când a revenit la serviciu și s-a comportat normal.

„În data de 14 mai 2019 a fost ultima evaluare făcută unde este declarat apt. În ultima săptămână a solicitat să i se acorde trei zile pentru concediu pe motive familiale. A fost prima zi în care a venit la serviciu şi s-a comportat fără niciun fel de probleme”, a declarat purtătorul de cuvânt Spitalul de Psihiatrie Jebel Ana-Simona Negomireanu, scrie stirileprotv.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×