Doi tineri înjunghiați în timp ce urmăreau un film la un cinematograf din Timișoara! Agresorul a fost reținut

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 08:18
Doi tineri înjunghiați în timp ce urmăreau un film la un cinematograf din Timișoara! Agresorul a fost reținut GALERIE FOTO
Administratorii sălii au chemat de urgență Poliția și salvarea. Sursa foto - facebook

Doi tineri au fost înjunghiați în timp ce urmăreau un film la un cinematograf din Timișoara! Întreaga scenă s-a petrecut aproape de finalul thrillerului românesc Pisica Verde, film care rula la Cinema City din Shopping City Timişoara. Astfel, în timpul vizionării a izbucnit un scandal serios între un bărbat în vârstă de 36 de ani care făcea gălăgie și mai mulți spectatori deranjați de comportamentul acestuia.

Doi tineri înjunghiați în timp ce urmăreau un film la un cinematograf din Timișoara!

Pentru că i s-a cerut să facă liniște, individul s-a supărat rău și s-a năpustit cu pumnii pe cei aflați în sală. Ca să arate cine este el nu a ezitat și a scos și un cuțit de dimensiuni mici cu care a început să-i lovească pe cei din jur. În urma altercației, doi tineri, în vârstă de 19 şi 23 de ani, au suferit mai multe tăieturi la nivelul braţelor, însă fără ca viaţa lor să fie pusă în pericol. Administratorii sălii au întrerupt filmul și au chemat de urgență un echipaj SMURD.

De altfel, martorii au precizat că în sală erau peste tot urme de sânge, dar și pe holul de la Cinema City. “Mai erau cam cinci minute din film când unul din sală s-a ridicat în picioare şi a început să vorbească singur. Atunci s-a ridicat unul din spectatori şi l-a rugat să ne lase să ne uităm la film. Cred că era nebun, pur şi simplu vorbea fără noimă, fără niciun sens.

Doi tineri înjunghiați în timp ce urmăreau un film la un cinematograf din Timișoara! Cinema
Oamenii au fugit care încotro după ce agresorul a scos un cuțit. Sursa foto – facebook

Agresorul a fost reținut

Striga că el are 36 de ani…că el e nu ştiu cine…Atunci a sărit pe cei doi, mai întâi cu pumnii, apoi a scos un cuţit mic, un fel de briceag. A împuns victimele de foarte multe ori. Era sânge peste tot. Eu am ieşit să chem paza. Era un paznic care pur şi simplu nu a dorit să intervină, e incredibil. O altă fată a sunat la poliţie, iar cei de la Secţia 3 au venit foarte repede.

Am văzut că unul din băieţi era în picioare, celălalt e întins în ambulanţă”, a declarat unul din martorii incidentului.  Oamenii legii au ajuns destul de repede și l-au reținut pe agresor. Acesta a fost dus la Secţia 3, în timp ce tinerii înjunghiați au ajuns la Spitalul Judeţean, ambii având numeroase tăieturi la nivelul braţelor şi picioarelor. Culmea, unul dintre cei tăiaţi este actorul Raul Andrici, care joacă în filmul „Pisica verde” rolul unui criminal. Acesta este absolvent al Liceului de Arte „Ion Vidu” (câştigător în acest an al unui premiu la Olimpiada Naţională de Arta Actorului) şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×