O femeie însărcinată în 6 luni a murit în ambulanța ce o ducea către un elicopter SMURD! Avea 23 de ani

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
16/03/2019, 12:02
O femeie însărcinată în 6 luni a murit în ambulanța ce o ducea către un elicopter SMURD! Avea 23 de ani GALERIE FOTO
O femeie însărcinată în 6 luni a murit în ambulanța ce o ducea către un elicopter SMURD!

O femeie din comuna Coșești, județul Argeș, însărcinată în 6 luni, a murit în ambulanța care o ducea către un elicopter SMURD ce urma să o ducă la București. Femeia, în vârstă de 23 de ani, a fost internată, în urmă cu trei zile, la Secția de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Pitești.

O femeie însărcinată în 6 luni din Argeș a murit în ambulanța ce o ducea către un elicopter SMURD

Aceasta era deja sub strictă supraveghere întrucât suferea de epilepsie și avea probleme grave de sănătate, însă starea sa s-a înrăutățit, iar medicii au fost nevoiți să o intubeze pentru a o ajuta să repire. Vineri, aceștia au solicitat intervenția unui elicopter SMURD pentru a o transporta pe fată la un spital din București.

Aeronava urma să aterizeze pe platoul de lângă Stadionul ”Nicolae Dobrin” pentru a prelua pacienta, apoi pentru a fi transportată la Spitalul ”Elias” din Capitală. În cele din urmă, misiunea echipei de zbor a trebuit să fie abandonată, fiindcă pe drum pacienta a intrat în stop cardio-respirator și s-au impus manevre de resuscitare. Ambulanța s-a întors la unitatea spitalicească, unde medicii au încercat să o readucă la viață, însă eforturile au fost în zadar și s-a declarat decesul.

O femeie însărcinată în 6 luni a murit în ambulanța ce o ducea către un elicopter SMURD! Avea 23 de ani
Aeronava urma să aterizeze pe platoul de lângă Stadionul ”Nicolae Dobrin” pentru a prelua pacienta

Despre epilepsie

Epilepsia este o suferință cronică cerebrală care se manifestă prin crize epileptice, mai exact, episoade de pierdere a stării de conștiență ori modificare a stării de conștiență. Episoadele de acest gen pot apărea atât la copii, cât și la persoanele adulte și se numesc crize epileptice.

Crizele epileptice pot apărea la intervale diferite de timp. De asemenea, există variata unor crize epileptice care se repetă fără întreruperi, atunci când bolnavul nu își revine la starea normală anterioară, ce se numește stare de rău epileptic.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×