Cine e actorul atacat cu cuțitul în sala de cinema din Timișoara. Raul Daniel Andrici e actorul pricipal al filmului

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
22/10/2019, 12:53
Cine e actorul atacat cu cuțitul în sala de cinema din Timișoara. Raul Daniel Andrici e actorul pricipal al filmului
Raul Andrici, actorul principal din filmul „Pisica verde” și vărul său au fost atacați cu un cuțit în sala de cinema. Sursa foto: Facebook.com

Doi tineri au fost atacați cu un cuțit într-o sală de cinema din Timișoara după ce au atras atenția mai multor persoane care făceau gălăgie. Victimele sunt actorul principal din filmul „Pisica Verde” care rula pe ecran în acele momente, Raul Daniel Andrici (19 ani), și vărul său.

Actorul principal din filmul „Pisica Verde” Raul Daniel Andrici a fost atacat cu un cuțit de un spectator

Raul Daniel Andrici (19 ani) și vărul său în vârstă de 23 de ani au fost atacați într-o sală de cinema din Timișoara chiar în momentul în care rula pe ecrane filmul „Pisica Verde”. Este vorba de lungmetrajul în care Raul Daniel Andrici joacă rolul principal. Cei doi tineri au fost atacați cu un cuțit de unul dintre spectatori după ce le-a fost atrasă atenția că fac gălăgie, scrie tion.ro.

Raul Daniel Andrici joacă rolul unui criminal în filmul „Pisica Verde”, un lungmetraj bazat pe piesa de teatru omonimă scrisă de Elise Wilk. Tânărul este absolvent al Liceului de Arte „Ion Vidu” (câştigător în acest an al unui premiu la Olimpiada Naţională de Arta Actorului) şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara.

Tinerii au fost externați. Agresorul a fosr reținut pentru 24 de ore

Agresorul în vârstă de 36 de ani a devenit nervos după ce a fost apostrofat că face gălăgie. Bărbatul i-a rănit pe cei doi tineri cu un cuțit cu lama de câțiva centimetri. Unul a fost rănit în palmă, iar celălalt în zona cotului. Incidentul a avut loc în noul mall din Timișoara. Actorul și vărul său au fost transportați la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara unde au primit îngrijiri medicale.

Rănile celor doi tineri nu le pun viețile în pericol. Actorul principal din filmul „Pisica Verde” a rămas internat peste noapte, în timp de vărul său în vârstă de 23 de ani a fost externat, potrivit Observator TV.  Agresorul a fost preluat de organele de poliție și a fost dus la Secția 3 Poliție Timișoara pentru audieri. Bărbatul de 36 de ani care i-a atacat pe cei doi tineri a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie cercetat pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×