Incident șocant la Survivor România. Ana Pal i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu. Decizia luată de Kanal D VIDEO

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
19/02/2020, 08:48
Incident șocant la Survivor România. Ana Pal i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu. Decizia luată de Kanal D VIDEO
Ana Pal, emiminată de la Survivor România, după ce i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu

Un incident violent i-a șocant pe concurenții Survivor România, dar și pe telespectatori. Andrei Ciobanu s-a ales cu nasul spart, după ce a luat-o peste picior pe Ana Pal. Femeia care tocmai fusese învinsă de o adversară nu a suportat vorbele grele ale celui din echipa adversă și a reacționat cum a știut mai bine. La fel au făcut și producătorii emisiunii.

Ana Pal, emiminată de la Survivor România, după ce i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu

”Îți dau una” a fost avertismentul Anei Pal la adresa lui Andrei Ciobanu, care i-a spus luptătoarei imediat după ce a pierdut punctul: ”E greu, Ana, e greu la Survivor”.

Nici bine nu și-a terminat amenințarea, că Ana Pal a și sărit cu capul la Andrei Ciobanu și l-a lovit puternic în figură. Concurentul s-a prăbușit la pământ după capul primit în nas și în gură, iar colegii au sărit să-l ajute. Aceștia au concluzionat că are nasul spart.

“I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat!”

Cu toții au sărit s-o critice apoi pe Ana Pal, care de data acesta n-a mai ripostat violent la nimeni. “I-a si spart nasul! Băi, ești femeie, ești mamă de băiat! Ce educație îi dai tu copilului tău? Te vede o țară întreagă! Ăsta nu e sport! În sport nu te învață așa ceva!”.

“Băi, am făcut și noi lupte! Nu te învață niciun antrenor să te bați în afara ringului!”. “Nu poți să fac așa, Ana. Și eu sunt luptător, dar nu dau cu capul sau cu pumnul la unu pe stradă, Ana”. Sunt doar câteva dintre criticile primite de Ana Pal, după ce i-a spart nasul lui Andrei Ciobanu. Bătăușa a mai făcut doar un comentariu scurt, dar foarte cuprinzător: „și-o merita”.

Gestul necugetat a costat-o pe Ana Pal. Producătorii emisiunii au decis că gestul său este unul care nu are ce căuta într-o emisiune de acest gen, așa că au renunțat la ea.

“Am văzut un moment teribil, un moment șocant. Am văzut un concurent lovit în plină figură de un alt concurent. Din păcate, Ana Pal și-a pierdut cumpătul. Ce a făcut Ana a fost un gest șocant, un gest pe care sperăm să nu îl mai vedem. Anei îi pare rău, lui Andrei îi cere scuze. Nu vom tolera un astfel de comportament în Survivor, iar decizia noastră a fost ca Ana Pal să nu se mai întoarcă pe insulă alături de voi”, a declarat Dan Cruceru, prezentatorul emisiunii “Survivor România”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×