Survivor România, primul episod. Faimoșii și Războinicii se duelează la Kanal D, sâmbătă

Dan Suta   
în Stiri mondene
18/01/2020, 14:49
Survivor România, primul episod. Faimoșii și Războinicii se duelează la Kanal D, sâmbătă
Survivor România, primul episod, azi la ora 20:00. Sursa foto: capturi Kanal D

Survivor România începe astăzi, iar primul episod al reality-show-ului mult așteptat difuzat de Kanal D va începe de la ora 20:00. 20 de concurenți vor încerca să supraviețuiască în jungla dominicană, acolo unde principala resursă pentru a învinge foamea și intemperiile este creierul.

Survivor România, premiera, astăzi de la ora 20:00

Concurenți cu un fizic și psihic puternice vor porni în aventura vieții lor. Prezentatorul Dan Cruceru le va comunica principalele probe prin care faimoșii și războinicii vor trebui să treacă, dar și mizele pentru care se luptă.

Survivor România vine după trei sezoane de Exatlon, un show similar. Cei de la Kanal D îi asigură pe telespectatori că această emisiune va fi diferită, căci accentul se va pune de data asta mai mult pe supraviețuirea de zi cu zi în junglă, spre deosebire de Exatlon unde probele sportive erau cele asupra cărora concurenții se concentrau non-stop.

Cristina Șișcanu, o prezență surprinzătoare

Curajoșii care vor intra în lupta pentru supraviețuire sunt cunoscuți publicului larg, însă există și 9 concurenți pe care românii îi vor vedea pentru prima oară la televizor.

Soția umoristului Andrei Duban, Grațiela, cântărețul Lino Golden, actorul Augustin Viziru, sportivii Asiana Peng și Cezar Juratoni (gimnastă și boxeur), modelul Bogdan Vlădău, fostul fotbalist Mihai Onicaș, prezentatoarea Cristina Șișcanu și cântărețele Ruby și Elena Ionescu sunt vedetele care s-au înscris în competiție.

Un concurent faimos există și în rândul războinicilor. Este vorba despre ispita Andi de la Insula iubirii, care va concura alături de Adriana Popescu, Remus Laurențiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ioniță, Claudia Mirela Rostaș, Andrei Ciobanu, Lilia Crudu (Lola), Emanuela Carmen Huruială și Emanuel Neagu.

Una dintre prezențele cele mai neașteptate de la Survivor este cea a Cristinei Șișcanu, nevasta lui Mădălin Ionescu.

„Nimic în viață nu mi s-a dat ușor. Tot ce am obținut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învățat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Așa am reușit să îmi construiesc un psihic puternic și un echilibru emoțional. Eu sunt Survivor!”, se descrie Cristina.

Iată, mai jos, cum s-au pregătit concurenții pentru Survivor România:

View this post on Instagram

Nu rata marea prermiera, Survivor Romania, astazi, de la ora 20:00, @kanaldromania ! #survivorromania #kanaldromania #echipa #competite #realityshow

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial) on

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×