C.T. Popescu, reacție vehementă după referendum: Firea i-a dat un cap în gură lui Dragnea

Raluca Ogaru   
în Stiri de ultima ora
07/10/2018, 23:18
C.T. Popescu, reacție vehementă după referendum: Firea i-a dat un cap în gură lui Dragnea
C. T. Popescu a analizat situația din PSD după eșecul referendumului

C. T. Popescu a prezentat și prima reacție oficială, după ce referendumul s-a încheiat, iar cifrele oficiale prezentate de BEC au arătat că referendumul nu poate fi validat din cauza prezenței insuficiente la vot. În total, în țară, au fost organizate 18.662 de secţii de votare. Cu toate că în străinătate au fost suplimentate secțiile de vot, nu s-a reușit ca scrutinul să îndeplinească toate criteriile prevăzute de lege pentru modificarea Constituției.

Rezultatul referendumului pentru familie 2018 este unul fără precedent după Revoluție. Niciodată nu s-a înregistrat o prezență atât de scăzută la vot și mai ales acesta nu a fost niciodată semnalul societății care a preferat să stea acasă. În plus, rezultatul dezastruos arată și faptul că în PSD lucrurile nu stau deloc așa cum ar trebui, iar principala bătălie se dă între cei doi mari lideri: Liviu Dragnea și Gabriela Firea.

C. T. Popescu a remarcat situația critică în care se află PSD acum
C. T. Popescu a remarcat situația critică în care se află PSD acum

C. T. Popescu a avut o reacție dură după referendum, ironizând situația din PSD

Unul dintre principalii critici și contestatari vehemenți ai liderului social-democrat Liviu Dragnea, Gabriela Firea, i-a dat lovitura decisivă acestuia, în acest weekend. Se pare că lupta din PSD, începută după protestele din 10 august 2018, s-a întețit, iar asta are repercusiuni asupra situației politice în care se află PSD astăzi.

”Doamna Firea i-a dat un cap în gura lui Dragnea de cred că-i va deranja dinţii şi mai mult decât sunt. Gabriela Firea nu s-a dus la vot, şi-a afişat poza giugiulindu-se cu consortul, cu Pandele, şi pe Bucureşti avem – cred că e premieră absolută post – revoluţionară, cred că este cel mai scăzut procent de vot la nişte alegeri pe Bucureşti. Formidabil! I-a transmis lui Dragnea: <ici, eu! LBucureşti şi Ilfov eu, matale mai uşor!>>”a explicat cunoscutl jurnalist Cristian Tudor Popescu.

Criză adâncită în PSD, după referendum

Rezultatul de astăzi arată că PSD nu se mai poate mobiliza ca în ceilalți și că partidul politic trece printr-un vârf de criză și un clivaj fără precedent. Alături de Gabriela Firea, în lupta contra liderului s-au implicat și Paul Stănescu, Robert Negoiţă, Marian Neacşu și Adrian Țuțuianu. Aceștia i-au solicitat demisia lui Dragnea. iar situația lor s-a votat în cadrul ședinței CEx, care a fost convocată de urgență. Doar 20,41% din totalul alegătorilor de pe listele electorale s-au prezentat pe 6 și 7 octombrie la votul pentru referendumul care avea ca scop redefinirea familiei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×