Incident în Germania. Un automobil a intrat în mulțimea aflată la un carnaval

Narcis Rosioru  
înStiri de ultima ora
24/02/2020, 17:27
Incident în Germania. Un automobil a intrat în mulțimea aflată la un carnaval
Incident în Germania. Un automobil a intrat în mulțimea aflată la un carnaval. Sursa foto: Hepta

Un autoturism a intrat în mulțimea care asista la un carnaval din orașul Volkmarsen, Germania, iar cel puțin 15 persoane au fost rănite, anunță presa străină.

O mașină a intrat în oamenii aflați la un carnaval în Germania

Parada de Rosenmontag din Volkmarsen, un oraș situat în regiunea Waldeck-Frankenberg din landul Hessa, Germania, a atras mulți oameni, astfel că zona era una aglomerată.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

La un moment dat, o mașină a intrat direct în mulțimea aflată la eveniment, iar cel puțin 15 persoane au fost rănite în urma incidentului, anunță DW.

Până în acest moment autoritățile germane nu au putut confirma dacă este vorba despre un accident, astfel că varianta atentatului este luată în calcul.

Printre cele 15 persoane rănite se aflau și copii.

Șoferul mașinii, reținut

Șoferul automobilului implicat în incident a fost reținut de către polițiști, iar la fața locului au ajuns mai multe ambulanțe pentru a asigura îngrijiri victimelor.

Nu se știe deocamdată dacă a fost un accident sau un atentat. Printre răniți se află și copii. Șoferul a fost reținut de polițiști. La fața locului se află numeroase ambulanțe.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×