Accident rutier deosebit de grav în județul Mehedinți! Șapte persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal VIDEO

Bogdan Solomon   
în Stiri de ultima ora
23/02/2020, 13:27
Accident rutier deosebit de grav în județul Mehedinți! Șapte persoane au fost rănite după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal VIDEO
Accident cumplit în județul Mehedinți. O singură ambulanță s-a deplasat la fața locului, deși 7 persoane au fost rănite. Sursa foto: pandurul.ro

Un accident rutier deosebit de grav s-a produs duminică dimineața pe raza localității Florești, satul Meriș, județul Mehedinți, după ce două autoturisme au intrat în coliziune frontală. În urma impactului puternic, șapte persoane, printre care și doi copii de 8, respectiv 12 ani, s-au ales cu răni grave.

Accident rutier soldat cu șapte victime în Meriș, județul Mehedinți. Două dintre acestea se află în stare critică la spital

Potrivit ISU Gorj, a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare, întrucât două dintre victime rămăseseră blocate între fiarele contorsionate ale automobilului în care se aflau. Ulterior, aceștia au fost transportați de urgență la Spitalul din Motru, starea lor fiind una critică.

La aceeași unitate medicală au ajuns și celelalte cinci persoane, printre care doi minori, o fetiță de 8 ani, respectiv un băiețel de 12 ani. De asemenea, Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, circulația a fost restricționată pe DN 67 Târgu Jiu – Broşteni, în afara localităţii Meriş, judeţul Mehedinţi.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, 2 echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, un echipaj SMURD din cadrul ISU Mehedinți și un echipaj SAJ Mehedinți, care au constatat că în urma impactului au rezultat 7 victime, dintre care doi copii. Un bărbat și o femeie, ambii de 53 de ani, erau incarcerați”, au transmis reprezentanții ISU Gorj.

Victimele au fost transportate la spital pe rând, cu o ambulanță

Unul dintre martorii cumplitului accident a surprins intervenția echipajelor medicale deplasate la fața locului. În imaginile publicate pe rețelele de socializare se poate observa cum victimele sunt descarcerate din interiorul autoturismelor grav avariate în urma impactului și transportate pe rând, la spital, cu ajutorul unei singure ambulanțe.

Revoltați de această situație, internauții au criticat în termeni duri intervenția deficitară a autorităților, la fața locului fiind adus un singur echipaj SMURD, în condițiile în care nefericitul eveniment rutier s-a soldat cu rănirea unui număr de 7 persoane care trebuiau transportate de urgență la spital.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×