VIDEO. Imagini cu puternic impact emoţional! O persoană a murit, iar şase au avut nevoie de descarcerare, după un accident rutier în Ialomiţa!

Gabriel Esanu   
în Hotnews
09/10/2017, 00:06
VIDEO. Imagini cu puternic impact emoţional! O persoană a murit, iar şase au avut nevoie de descarcerare, după un accident rutier în Ialomiţa!

O persoană a murit, iar alte şase sunt încarcerate, în urma unui accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme. Accidentul s-a produs, duminică la prânz, în judeţul Ialomiţa. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie, iar conform primelor informaţii în cele patru maşini avariate se aflau 15 persoane în total.

Dacă sunt cazuri critice, elicopterul şi maşinile de terapie intensivă o să le transporte spre Bucureşti, evităm să-i trimitem prima dată la Slobozia, apoi readuşi”, a declarat, pentru România TV, Raed Arafat, secretar de stat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

ISU Ialomiţa a activat Planul Roşu de Intervenţie, iar la faţa locului au fost deplasate de urgenţă două echipaje de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare şi prim ajutor, o ambulanţă SMURD, o autospecială pentru victime multiple şi patru echipaje medicale SAJ.

Accidentul a avut loc pe DN 2, la ieşirea din localitatea Urziceni, spre Coşereni. Circulaţia a fost oprită câteva ore pe această rută, dar a fost apoi reluată de la ora 16:00. O femeie, aflată în stare gravă, a fost transportată cu elicopterul la Spitalul Floreasca din capitală.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×