Incident ciudat într-o secţie de vot. O ştampilă a fost distrusă

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
10/11/2019, 11:44
Incident ciudat într-o secţie de vot. O ştampilă a fost distrusă
Ștampilă distrusă la o secție de votare din Sălaj. Sursa foto: tvr.ro

Incident ciudat la o secție de votare! O ştampilă de control dintr-o secţie de votare din Sălaj a fost distrusă din greşeală, înainte de începerea procesul electoral. Din această cauză, startul votului a fost amânat cu mai bine de o oră şi jumătate.

Ștampilă distrusă la o secție de votare din Sălaj

”Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Sălaj a fost informat duminică, la ora 6.30, de către preşedintele secţiei de votare 263 din Noţig, despre faptul că ştampila de control a secţiei a fost distrusă din greşeală. În aceste condiţii, în secţia 263-Noţig procesul electoral a începutul la ora 8.25, după ce s-a confecţionat o nouă ştampilă, care a fost transmisă în secţia respectivă şi predată pe bază de proces verbal”, se arată într-o informare de presă a Instituţiei Prefectului Sălaj, legată de incidentul apărut în secția de votare din Sălaj.

Potrivit sursei citate, în toate celelalte 311 secţii de votare la alegerile prezidențiale din Sălaj procesul electoral a început la ora 7.00 şi nu au fost semnalate alte incidente, potrivit antena3.ro.

Până la ora 11:30, au votat aproape 14% dintre românii cu drept de vot

În Sălaj au fost organizate 312 secţii de votare şi vor fi distribuite 216.304 buletine de vot, aferente unui număr de 196.392 de alegători. La ora 11:30, la nivel național au votat deja 13,86% dintre românii cu drept de vot. Astfel, 2.525.666 de români și-au exprimat dreptul de vot, potrivit Biroului Electoral Central.

Un alt incident s-a semnalat la Liceul Jean Monnet, din Capitală, unde presa a fost interzisă în secția de votare unde a votat președintele Klaus Iohannis. Președintele Biroului Electoral Central a intervenit la fața locului, iar situația a fost deblocată.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×