Începe Exatlon 3. Care sunt Faimoşii şi Războinicii acestui sezon

Mirela Apostol   
în Stiri mondene
11/01/2019, 20:59
Începe Exatlon 3. Care sunt Faimoşii şi Războinicii acestui sezon GALERIE FOTO
Exatlon Live Stream Online pe Kanal D, luni, 4 martie.

Exatlon 3 este gata de start, iar Cosmin Cernat va prezenta a treia ediţie a show-ului de la Kanal D, care va începe sâmbătă, 12 ianuarie 2019, de la ora 20:00. Cei 10 Faimoşi şi cei 10 Războinici sunt pregătiţi de începerea competiţiei.

„Indiferent de câte emisiuni ai produs sau ai prezentat, următoarea trebuie să fie şi mai bună. Vă aştept la sezonul 3. Din 12 ianuarie, ora 20, la Kanal D”, a fost mesajul pe care l-a scris Cosmin Cernat pe contul său de Instagram.

Exatlon 3, e gata de start! Cosmin Cernat a anunţat când începe competiţia

Cei 10 Faimoşi sunt Andreea Arsine, Mario Fresh (ginerele Andreei Esca), cântăreaţa Ami, Costin Gheorghe, Andreea Mihaela Zaragiu, Andrei Boţoacă, Dana Pivniceru, Ciprian Mariş, Cătălina Seicaru şi Ion Surdu. De partea cealaltă, cei 10 Războinici sunt: Jimborean Ovidiu, Gabriel Nedelcu, Irina Postolea, Andrei Angelescu, Nicoleta Iuliana Luncă, Ana Maria Cazan, Mihai Berar, Alexandru George Stoica, Ana Popescu şi Ana Maria Stamen.

Andreea Arsine, de la Faimoşi

Este o atletă de succes de la noi din ţară, născută la Botoşani. A câştigat numeroase titluri şi este campioană naţională, internaţională şi balcanică la atletism. Totodată, ea a participat şi la Jocurile Olimpice de la Rio, din 2016.

Mario Fresh, în echipa Faimoşilor

Este un tânăr cântăreţ, iubitul Alexiei Eram, fiica Andreei Esca. „Sunt un tip competitiv si imi doresc sa decopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, a declarat Mario Fresh.

AMI

Este una dintre cele mai apreciate cântăreţe de la noi din ţarp şi este decisă să dmonstreze că esenţele tari s eţin în sticluţe mici cu ocazia participării la Exatlon 3.

Costin Gheorghe, „Faimos” la Exatlon

Este fratele cântăreţei Elena Gheorghe. Este fotbalist, are 29 de ani, şi joacă la Academica Clinceni. A mai activat la echipele Sportul Studentesc, Gaz Metan Medias, Rapid Bucuresti.

Ei sunt cei 10 concurenţi din echipa Faimoşilor
Ei sunt cei 10 concurenţi din echipa Faimoşilor

Andreea Nihaela Zaragiu

Are 32 de ani şi este multiplă campioană naţională, europenaă, mondială la Kempo. Este intrsuctor de fitness şi face parte din lotul naţional.

Andrei Boţoacă

Are 24 de ani şi este student la Universitatea Politehnica, din Bucureşti, la Facultatea de Ingineria si Managementul Sistemelor Tehnologice. Este campion naţional, europena şi mondial la motociclism şi a primit de trei ori (în 2014, 2015 şi 2018) titlul de Sportivul Anului la Enduro.

Diana Pivniceru

Este instructor de fitness şi o valoroasă atletă, care este pasionată de si, patinaj şi tenis. Este vicecampioană naţională la proba de 800 de m, iar în 2012 a devenit Campioana Naţională Bikini Fitness.

Ciprian Mariş

Are 27 de ani şi este un multiplu campion mondial la Kempo şi campion RXF la categoria 66 de kilograme. Este hotărât să pună mâna pe troeul de la Exatlon 3.

Cătălina Seicaru

Are 25 de ani şi este instructor de fitness şi aerobic. Este foarte ambiţioasă şi crede în steaua ei norocoasă.

Ion Surdu

Este un sportiv originar din Republica Moldova, stabilit în Cluj de la 16 ani. Are 23 de ani, este campion naţional şi european de MMA şi studiază Marketinul la ASE.

Ei sunt cei 10 Războinici care vor participa la Exatlon 3
Ei sunt cei 10 Războinici care vor participa la Exatlon 3

Ovidiu Jimborean, în echipa „Războinicilor”

Are 3 de ani şi este un uptător de MMa foarte ambiţios, care îşi doreşte ca oamenii de la Exatlon 3 să-l ştie ca pe un om simplu şi umil.

Gabriel Nedelcu

Are 21 de ani şi practică dansul sportiv. Este fratele lui Alex Nedelcu, fostul concurent al Exatlon din primul sezon.

Irina Postolea

Este o antrenoare de judo în vârstă de 40 de ani. Are o poveste de viaţă impresionantă, care va fi în curând descoperită.

Andrei Angelescu

Este un coregraf şi dansator în vârstă de 24 de ani. Îi plac provocările şi este pasionat de fotbal, tenis şi înot şi a particiat la show-uri internaţionale alături de Inna şi Delia.

Nicoleta Iuliana Luncă

Este instructor sportiv, cu 9 ani de handbal de performanţă la activ. re 23 de ani şi a cochetat şi cu fotbalul.

Ana Maria Cazan

Este masterandă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport, are 22 de ani şi are numeroase titluri naţionale şi internaţionale la atletism.

Mihai Berar

Are 29 de ani şi lucrează în MAI. A absolvit facultatea de Drept şi a urmat şi cursuri de kinetoterapie. A practicat sporturi precum karate, volei, box, judo.

Alexandru George Stoica

Are 27 de ani şi este instructor de fitness. Visul său este să câştige trofeul de Exatlon şi speră ca altruismul său să ajute echipa.

Ana Popescu

Este o sportivă în vârstă de 19 ani care parctică karate. Deţine numeroase titluri naţionale, europene şi mondiale.

Ana Maria Stamen

Este o tânără în vârstă de 19 ani, care a practicat dansul contemporan şi modern, iar timp de 12 ani a făcut balet. Se consideră o persoană norocoasă şi este nerăbdătoare să-şi cunoască toţi coechipierii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×