Una dintre concurentele Exatlon 3 are o carieră în videochat! A fost selectată deja pentru a merge în Dominicană

Ciprian Postolache   
în Stiri mondene
10/01/2019, 14:34
Una dintre concurentele Exatlon 3 are o carieră în videochat! A fost selectată deja pentru a merge în Dominicană
A ajuns concurentă la Exatlon 3, dar face și videochat

A ajuns concurentă la Exatlon 3, dar face și videochat. Una dintre cele care vor face senzație în noul sezon al show-ului de la Kanal D s-a remarcat și altfel, nu doar prin performanțele care au recomandat-o pentru emisiune. Concurenta de la Exatlon 3, care va face parte din echipa Războinicilor, are și o carieră în videochat.

La show-ul celor de la Kanal D, Exatlon 3, va participa o concurentă care s-a remarcat într-o profesie mai puțin obișnuită. Concurenta are  22 de ani și conform celor de la Capital, e studenta de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport ar avea și o carieră în industria videochatului. Noul sezon al emisiuni de la Kanal D, Exatlon 3 va  lua startul în acest weekend, cu o nouă ediție de excepție.

Care sunt concurenții sezonului 3 al emisiunii Exatlon!
Care sunt concurenții sezonului 3 al emisiunii Exatlon!

Una dintre concurentele Exatlon 3 are o carieră în videochat! E masterandă la Educație Fizică și Sport

Sezonul cu numărul 3 din show-ul Exatlon aduce la start o concurentă care și-a făcut o carieră în videocahat. Concurenta, în vârstă de 22 de ani, va face parte din echipa Războinicilor. Concurenta care va face senzație cu abilitățile ei de sportivă are și alte talente mai puțin cunoscute. Se pare că fata ar fi avut succes și într-o meserie care prin care își rotunjește binișor veniturile, și anume videochat. Ana Maria este  de asemenea și masterandă la Facultatea de Educație Fizică și Sport.

Show-ul Exatlon 3 va începe sămbăta acesta, de la ora 20.00. Cei 20 de concurenţi au plecat deja spre Republica Dominicană, unde au pregătit deja primele dueluri. Printre cei care iau startul la noua ediție se află luptători de MMA, karate, judo, dansatori, dar un lucru îi unește. Toți sunt tineri pasionaţi de domeniul sportiv și cu dorința de a arăta că sunt cei mai buni în show-ul celor de la Kanal D.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×