Incendiu puternic la un depozit din zona Obor, în București! Imagini de la fața locului

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
08/03/2019, 18:46
Incendiu puternic la un depozit din zona Obor, în București! Imagini de la fața locului GALERIE FOTO
Incendiu puternic la un depozit din zona Obor

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după amiază, la un depozit din zona Obor din București. Pompierii au fost alertați și au intervenit la fața locului cu 22 de autospeciale de stingere. Locuitorii din Capitală și împrejurimi au fost avertizați prin sistemul RoAlert să nu iasă din case pentru a nu se expune la fum.

Incendiu puternic la un depozit din zona Obor

Incendiul a izbucnit vineri după amiază la un spațiu în care erau depozitate materiale de construcții și vopseluri, în zona Obor din București. La fața locului au fost trimise inițial 10 autospeciale de stingere, una de descarcerare și două autoscări, dar și un Detașament Special de Salvatori.

„500 mp suprafața pe care se manifestă incendiul. În total sunt alertate 22 de autospeciale de stingere, 4 autoscări, 2 de descarcerare și Detașamentul Special de Salvatori. Nu sunt persoane rănite”, au transmis ulterior reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Incendiul a izbucnit vineri după amiază
Incendiul a izbucnit vineri după amiază

Populația a fost avertizată prin sistemul RoAlert

Cetățenii din Sectorul 2 al Capitalei și cei care locuiesc în direcția București – Urziceni, până la Petrăchioaia, au fost avertizați prin sistemul RoAlert. „A fost remis mesaj de către IGSU, prin sistemul RoAlert, pentru avertizarea populației din zonă, din cauza fumului degajat”, a precizat IGSU.

„Extreme Alert. Incendiu depozit vopseluri, str. Sergent Culea Nicolae, sector 2, București, se manifestă cu degajări mari de fum. Norul de fum se îndreaptă pe direcția București – Urziceni. Pentru asigurarea protecției, rămâneți pe cât posibil în incinte, închideți geamurile și nu vă expuneți la fum. Respectați recomandările pompierilor!”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×