Incendiu puternic, în zona Kogălniceanu din Capitală! O persoană a murit! FOTO și VIDEO

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
09/03/2019, 12:59
Incendiu puternic, în zona Kogălniceanu din Capitală! O persoană a murit! FOTO și VIDEO GALERIE FOTO
Incendiu puternic, în zona Kogălniceanu din Capitală! O persoană a murit! FOTO și VIDEO

O persoană a murit, sâmbătă, într-un incendiu produs la mansarda unui bloc de locuințe din zona Kogălniceanu. A fost singura victimă anunțată de pompierii care au intervenit la fața locului, inițial, cu trei autoscări, de pe două laturi ale clădirii din centrul Capitalei. Este vorba despre un bărbat de 70 de ani.

Incendiu puternic, în zona Kogălniceanu din Capitală! O persoană a murit! FOTO și VIDEO Flăcările au fost stinse

Martorii oculari au observat, într-o primă fază, mari degajări de fum și flăcări la mansardă. Pompierii au ajuns la locul incendului și au constituit echipe de căutare- salvare în interiorul clădirii. Așa au găsit persoană decedată și, ulterior, au anunțat că nu există răniți.

După prânz s-au înregstrat progrese majore în lupta cu incendiul. Nu se mai observau flăcările, iar fumul nu mai avea o intensitate ridicată. Se acționa, însă, în continuare cu cele trei autoscări, cu ajutorul cărora s-a reușit limitarea propagării focului la acoperișul clădirilor învecinate.

Incendiu puternic, în zona Kogălniceanu din Capitală!
Incendiu puternic, în zona Kogălniceanu din Capitală!

Mobilizare a echipelor e intervenție

Potrivit ultimelor informații, la incediul de sâmbătă s-a intervenit cu 8 autospeciale de stingere, 4 autoscări, 2 ambulanțe SMURD și un echipaj de descarcerare. Într-una dintre ambulanțele SMURD se aflau două femei care au suferit atacuri de panică.

Incendiul de sâmbătă vine după cel de vineri seară, când în sectorul 2 al Bucureștiului a izbucnit un puternic incendiu a izbucnit la o hală de producție și depozitare materiale din polistiren, lacuri, vopseluri dar și materiale textile. Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați, la etajele 2 și 3 ale halei respective.

„Lupta cu focul dusă de mai bine de 100 de pompieri, ajutați de 24 de autospeciale de stingere, patru autoscări, două autospeciale pentru iluminat și descarcerare, două ambulanțe SMURD și o autospecială CBRN, a condus la limitarea propagării incendiului la întreaga construcție și salvarea mai multor bunuri. Din fericire nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, a comunicat ISU.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×