Incendiu puternic în Mamaia! Tot hotelul a luat foc!

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
14/03/2019, 16:46
Incendiu puternic în Mamaia! Tot hotelul a luat foc! GALERIE FOTO
Incendiu puternic la un hotel din Mamaia

Un incendiu puternic a izbucnit la ultimul etaj al unui hotel din stațiunea Mamaia. Până la sosirea pompierilor, muncitorii care executau lucrări de renovare au intervenit cu stingătoare. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Incendiu puternic la un hotel din Mamaia

Incendiul a izbucnit, joi după-amiază, într-o cameră situată la ultimul etaj al unui hotel din stațiunea Mamaia. Este vorba despre hotelul Dacia Sud, care are patru etaje. La fața locului au fost trimiși 20 de pompieri pentru a lichida incendiul.

Primii care au intervenit pentru a stinge flăcările care au cuprins hotelul au fost muncitorii care executau lucrări de renovare. Aceștia au pus imediat mâna pe stingătoare și au acționat asupra flăcărilor.

Hotelul Dacia Sud a luat foc
Hotelul Dacia Sud a luat foc

Incendiul a fost lichidat

La faţa locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere şi o autoscară, precum şi un echipaj SMURD. 20 de pompieri s-au luptat cu flăcările.

„În momentul de faţă incendiul este lichidat,  se lucrează pentru înlăturarea tuturor efectelor negative”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×